|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:52 am
Vykk Ntsumi_Aya eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp * narazie..papatki szkoda *rzuca sie na szyje i daje wielkiego cmoka na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:54 am
Night_Lady Vykk Ntsumi_Aya eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp * narazie..papatki szkoda *rzuca sie na szyje i daje wielkiego cmoka na pozegnanie*ale ja zostaje zegnalem Aye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:54 am
Night_Lady byłam w twojim domku i dlaczego mi nie powiedzialas ze zamiescilas na gaii fotki twoje i Maćka?? Dlaczego ja wszystkiego się muszę dowiadywa sama?? scream I pokazalam Maćka mojej mamie wiesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:56 am
Vykk Night_Lady Vykk Ntsumi_Aya eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp * narazie..papatki szkoda *rzuca sie na szyje i daje wielkiego cmoka na pozegnanie*ale ja zostaje zegnalem Aye ale i tak dostałes buziaka,czy chcesz go teraz oddac? ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:00 am
Night_Lady Vykk Night_Lady Vykk Ntsumi_Aya eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp * narazie..papatki szkoda *rzuca sie na szyje i daje wielkiego cmoka na pozegnanie*ale ja zostaje zegnalem Aye ale i tak dostałes buziaka,czy chcesz go teraz oddac? ^_^hmmm a Macius nie bedzie zazdrosny blaugh question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zawalu nie dostala, ale chyba spodziewala sie takie wystrojonego narcyza i sie zdziwila. Ale powiedziala ze nawet, nawet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:06 am
o kurcze, jakie tu intrygi odchodza ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:07 am
Ibris o kurcze, jakie tu intrygi odchodza ;P eme XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:07 am
Ann_Miho Zawalu nie dostala, ale chyba spodziewala sie takie wystrojonego narcyza i sie zdziwila. Ale powiedziala ze nawet, nawet. no ja nie moge nie wiem czemu..;( zaraz wejde przez ie i zobaczymy...
to ładnie sobie Twoja mama myslała o mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|