|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:40 am
Jak to gdzie?? Nad morze podrywać przystojnych ratownikow (mam nadzieje ze Maciek nie bedzie tego czytal bo cie nie pusci wtedy). Zreszta mi wszystko jedno, ale raczej w Polsce a nie za granica bo dofinansowania nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:40 am
Ibris Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem. o tak potwierdzam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:41 am
Ibris Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem. tak... książki są świetne biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:43 am
hmm kurdesz niemeczka mi od 4 dni nie wyslala wiadomosci buheheehh zaczynam sie zastanawiac czy nie napislaam jej przypadkiem czegos obrazliwefgo ^^ a tak wogole to przez najblizsze 2 tygodnie pewnie mnie nie bedzie ^^ albo bede sporadycznie :]
juz widze jak wszyscy tesknią (pada ze smiechu ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:45 am
Gosiak Ibris Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem. o tak potwierdzam ^^ dla mnie i ksiazki i film sa fajne . Choc ksiazki sa ciekawsze whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Jak to gdzie?? Nad morze podrywać przystojnych ratownikow (mam nadzieje ze Maciek nie bedzie tego czytal bo cie nie pusci wtedy). Zreszta mi wszystko jedno, ale raczej w Polsce a nie za granica bo dofinansowania nie ma. w wakacje nad morzem jestem prawie codziennie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Jak to gdzie?? Nad morze podrywać przystojnych ratownikow (mam nadzieje ze Maciek nie bedzie tego czytal bo cie nie pusci wtedy). Zreszta mi wszystko jedno, ale raczej w Polsce a nie za granica bo dofinansowania nie ma. moze byc nad moze, ale kiedy? czerwiec, lipiec, sierpien? i bierzemy kogos jeszcze? i skad skabinowc podroz z biura?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka tym co dotarli...zagapilem sie troche..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Gosiak Ibris Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem. o tak potwierdzam ^^ dla mnie i ksiazki i film sa fajne . Choc ksiazki sa ciekawsze whee blaugh jak chodzi o dubbing w filmach to mnie targa normalnie :] reszte zniose ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:47 am
eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:48 am
Gosiak Miss_Karina Gosiak Ibris Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem. o tak potwierdzam ^^ dla mnie i ksiazki i film sa fajne . Choc ksiazki sa ciekawsze whee blaugh jak chodzi o dubbing w filmach to mnie targa normalnie :] reszte zniose ^^ ja lubię oglądać tą oryginalną wersje bez dubbingu.... mało rozumiem... ale co tam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:49 am
ja na dubbing nie zwracam uwagi, dla mnie wazny jest txt whee wink
a co do wakacji, strasznie juz chce miec wakacje ^^" i tak mam cale prawie 4 miechy zajete XD (w czerwcu na poczatku examiny koncowe, a potem luzik. W gory z kumpela w lipcu, w sierpniu turnus rehabilitacyjny, we wrzesniu staż w jednej firmie) heh juz nie moge sie doczekac XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:49 am
Raczej wolałabym początek lipca lub koniec sierpnia. A ofertę to sie znajdzie chocby w internecie. A za ile zl tak okolo szukać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:50 am
Ntsumi_Aya eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp * narazie..papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|