Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8764 8765 8766 8767 8768 8769 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ann_Miho

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:40 am

Jak to gdzie?? Nad morze podrywać przystojnych ratownikow (mam nadzieje ze Maciek nie bedzie tego czytal bo cie nie pusci wtedy). Zreszta mi wszystko jedno, ale raczej w Polsce a nie za granica bo dofinansowania nie ma.
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:40 am

Ibris
Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem.

o tak potwierdzam ^^

Gosiak

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:41 am

Ibris
Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem.
tak... książki są świetne biggrin 3nodding
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:43 am

hmm kurdesz niemeczka mi od 4 dni nie wyslala wiadomosci buheheehh zaczynam sie zastanawiac czy nie napislaam jej przypadkiem czegos obrazliwefgo ^^ a tak wogole to przez najblizsze 2 tygodnie pewnie mnie nie bedzie ^^ albo bede sporadycznie :]

juz widze jak wszyscy tesknią (pada ze smiechu ^^)

Gosiak

Miss_Karina

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:45 am

Gosiak
Ibris

o tak potwierdzam ^^
dla mnie i ksiazki i film sa fajne . Choc ksiazki sa ciekawsze whee blaugh

Ann_Miho
Jak to gdzie?? Nad morze podrywać przystojnych ratownikow (mam nadzieje ze Maciek nie bedzie tego czytal bo cie nie pusci wtedy). Zreszta mi wszystko jedno, ale raczej w Polsce a nie za granica bo dofinansowania nie ma.
w wakacje nad morzem jestem prawie codziennie blaugh

Kimagure-chan

Night_Lady

Ann_Miho

moze byc nad moze, ale kiedy? czerwiec, lipiec, sierpien? i bierzemy kogos jeszcze?
i skad skabinowc podroz z biura?

hejka tym co dotarli...zagapilem sie troche..

Vykk

Gosiak

Miss_Karina
Gosiak
Ibris

o tak potwierdzam ^^

jak chodzi o dubbing w filmach to mnie targa normalnie :] reszte zniose ^^
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:47 am

eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp *

Ntsumi_Aya

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:48 am

Gosiak
Miss_Karina
Gosiak
Ibris

o tak potwierdzam ^^

jak chodzi o dubbing w filmach to mnie targa normalnie :] reszte zniose ^^
ja lubię oglądać tą oryginalną wersje bez dubbingu.... mało rozumiem... ale co tam blaugh
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:49 am

ja na dubbing nie zwracam uwagi, dla mnie wazny jest txt whee wink

a co do wakacji, strasznie juz chce miec wakacje ^^" i tak mam cale prawie 4 miechy zajete XD (w czerwcu na poczatku examiny koncowe, a potem luzik. W gory z kumpela w lipcu, w sierpniu turnus rehabilitacyjny, we wrzesniu staż w jednej firmie) heh juz nie moge sie doczekac XDDDD

Miss_Karina

Ann_Miho

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:49 am

Raczej wolałabym początek lipca lub koniec sierpnia. A ofertę to sie znajdzie chocby w internecie. A za ile zl tak okolo szukać??
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:50 am

Ntsumi_Aya
eshh ja lece XP *wraca do żmudnej pracy przy tworzeniu beznadziejnej stronki o kkj xp *
narazie..papatki

Vykk

Night_Lady

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:51 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8764 8765 8766 8767 8768 8769 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games