Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8763 8764 8765 8766 8767 8768 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:29 am

No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:31 am

PointZer0
No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd

ja tam takich problemow nie mam XD i lubie czuc sie wyzsza :>

Gailenquen

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:31 am

PointZer0
... xd
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:32 am

elo yo raps :] :* heart

Gosiak

Night_Lady

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:32 am

PointZer0
evil evil evil evil sweatdrop
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:33 am

Night_Lady
PointZer0
evil evil evil evil sweatdrop
spokojnie xd xd

Miss_Karina

Ann_Miho

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:33 am

Nie wiem. Nawet napisalam ale powiedzieli ze nie moge mi juz pomoc bo ktos zmienil haslo emaila i oni nie maja pewnosci czy to ja nie chce sie wlamac do kogos (ehh sweatdrop ) zreszta przyzwyczailam sie powoli ze mam inny nick. jakos to bedzie. To co z tymi wakacjami chcialabys gdzies jechac ze mna??
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:34 am

Night Lady , czemu taka reakcja ? xd

PointZer0

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:35 am

Gosiak
witaj... O.o. jakie wypaśnie ciuszki blaugh

o boshe.... moja siostra włączyła Harrego pottera i teraz muszę teko słoochać gonk
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:36 am

Kitty-ShadowCat
Gosiak

o boshe.... moja siostra włączyła Harrego pottera i teraz muszę teko słoochać gonk
muzy czy filmu? xd ja harrego lubie wink

Miss_Karina

Night_Lady

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:37 am

Ann_Miho
Nie wiem. Nawet napisalam ale powiedzieli ze nie moge mi juz pomoc bo ktos zmienil haslo emaila i oni nie maja pewnosci czy to ja nie chce sie wlamac do kogos (ehh sweatdrop ) zreszta przyzwyczailam sie powoli ze mam inny nick. jakos to bedzie. To co z tymi wakacjami chcialabys gdzies jechac ze mna??

ja tam bym sie włamała i pokazała kto tu rzadzi, raz miałam taka sytuacje i udało mi sie odzyskac moj nick, jasne ze chce, ale gdzie??
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:38 am

Miss_Karina
Kitty-ShadowCat
Gosiak

muzy czy filmu? xd ja harrego lubie wink
filmu...
gdybyś tego wysłoochiwała po 5 razy dziennie codziennie też by ci się odechciało sweatdrop

Kimagure-chan

Gailenquen

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:39 am

Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem.
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:39 am

Kitty-ShadowCat
Gosiak

dziekuje :*

biedaku sterroryzuj ją :] mi sie zaczol kolejny dzien odgruzowywania pokoju ^^ heheeeeee
pozniej jak skoncze musze skombinowac mlotek i podziurawic sciany i moge powiesic obrasy plocienka plakaty tabliceitd... asz glowa boli :]

Gosiak

Miss_Karina

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 2:40 am

5 razy dziennie tojuz lekka przesada xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8763 8764 8765 8766 8767 8768 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games