|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:29 am
No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:31 am
PointZer0 No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd ja tam takich problemow nie mam XD i lubie czuc sie wyzsza :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:31 am
PointZer0 No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:32 am
PointZer0 No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd evil evil evil evil sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:33 am
Night_Lady PointZer0 No - bierzcie przykład z Kariny i Vykk'a - jak ktos jest na poziomie rozwoju emocjolanlego stułbi to jak to nie wlepic bana ? xd evil evil evil evil sweatdrop spokojnie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:33 am
Nie wiem. Nawet napisalam ale powiedzieli ze nie moge mi juz pomoc bo ktos zmienil haslo emaila i oni nie maja pewnosci czy to ja nie chce sie wlamac do kogos (ehh sweatdrop ) zreszta przyzwyczailam sie powoli ze mam inny nick. jakos to bedzie. To co z tymi wakacjami chcialabys gdzies jechac ze mna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:34 am
Night Lady , czemu taka reakcja ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:35 am
witaj... O.o. jakie wypaśnie ciuszki blaugh o boshe.... moja siostra włączyła Harrego pottera i teraz muszę teko słoochać gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:36 am
Kitty-ShadowCat witaj... O.o. jakie wypaśnie ciuszki blaugh o boshe.... moja siostra włączyła Harrego pottera i teraz muszę teko słoochać gonk muzy czy filmu? xd ja harrego lubie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:37 am
Ann_Miho Nie wiem. Nawet napisalam ale powiedzieli ze nie moge mi juz pomoc bo ktos zmienil haslo emaila i oni nie maja pewnosci czy to ja nie chce sie wlamac do kogos (ehh sweatdrop ) zreszta przyzwyczailam sie powoli ze mam inny nick. jakos to bedzie. To co z tymi wakacjami chcialabys gdzies jechac ze mna?? ja tam bym sie włamała i pokazała kto tu rzadzi, raz miałam taka sytuacje i udało mi sie odzyskac moj nick, jasne ze chce, ale gdzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:38 am
Miss_Karina Kitty-ShadowCat witaj... O.o. jakie wypaśnie ciuszki blaugh o boshe.... moja siostra włączyła Harrego pottera i teraz muszę teko słoochać gonk muzy czy filmu? xd ja harrego lubie wink filmu... gdybyś tego wysłoochiwała po 5 razy dziennie codziennie też by ci się odechciało sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:39 am
Harry Potter - ksiazki swietne, ale film spieprzony ;P co najmniej z polskim dubbingiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:39 am
Kitty-ShadowCat witaj... O.o. jakie wypaśnie ciuszki blaugh o boshe.... moja siostra włączyła Harrego pottera i teraz muszę teko słoochać gonk dziekuje :* biedaku sterroryzuj ją :] mi sie zaczol kolejny dzien odgruzowywania pokoju ^^ heheeeeee pozniej jak skoncze musze skombinowac mlotek i podziurawic sciany i moge powiesic obrasy plocienka plakaty tabliceitd... asz glowa boli :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|