|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:03 am
Ibris hey Kit ^^ cos taka przybita? Vykk xd poduszka wielka jest. miałam postanowienie żeby nie spać w nocy a zasnęłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:04 am
witam szanownych ludzioof stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:05 am
Kitty-ShadowCat Ibris hey Kit ^^ cos taka przybita? Vykk xd poduszka wielka jest. miałam postanowienie żeby nie spać w nocy a zasnęłam crying K. spij ile mozesz - -' bo ja raz w rekordowo dlugim dla mnie czasie (36-37 h) bez snu snulam sie ledwo zywa. bylam na nogach od czwartku rana do poznego popoludnia w piatek. jak wrocilam do domciu w piat to od razu do wyra poszlam spac... i pozniej takiego bledu nie zrobilam >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Hej wszystkim *rzuca się i kazdem daje buziaka w policzek* Wrescie wstalisci. czekalam az sie obudzicie. witaj Kari przebilem cie poszedlem po 3 a zasnalem ok 4 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karin... poradzisz sobie ;P zaczne Ci energie przesylac, telepatycznie razz
Kitty, chcialas czuwac? biggrin Samej jest ciezko, chyba, ze masz tony anime.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:07 am
Vykk Ann_Miho Hej wszystkim *rzuca się i kazdem daje buziaka w policzek* Wrescie wstalisci. czekalam az sie obudzicie. witaj Kari przebilem cie poszedlem po 3 a zasnalem ok 4 xp a ja ciebie przebiłam.... poszłam spac o 5 nad ranem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:07 am
Ntsumi_Aya witam szanownych ludzioof stare hejka Aya xd whee co taka minka?
Vyq-a potrafilbys cala pozne popoludnie do bialego rana przesiedziec przy kompie pracujac tylko w Corelu? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:08 am
Ibris Karin... poradzisz sobie ;P zaczne Ci energie przesylac, telepatycznie razz Kitty, chcialas czuwac? biggrin Samej jest ciezko, chyba, ze masz tony anime. dzieki xd nareszcie u mnie przestalo padac i jest sloooonkooo!!! =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:08 am
Ja poszlam tak o polnocy po tym jak mi starzy awanture zrobili ze cala noc chce siedziec przed kompem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:09 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya witam szanownych ludzioof stare hejka Aya xd whee co taka minka?
Vyq-a potrafilbys cala pozne popoludnie do bialego rana przesiedziec przy kompie pracujac tylko w Corelu? >.<ja też cały dzień przesiedziałam albo na gai albo na gg albo w painshopie i sasnęłam o 5 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:09 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya witam szanownych ludzioof stare hejka Aya xd whee co taka minka?
Vyq-a potrafilbys cala pozne popoludnie do bialego rana przesiedziec przy kompie pracujac tylko w Corelu? >.<no nic stare evil czy znacie ten numer gg? 1857256 ----> poszukiwany Michał jakiśtam nieznam tego typa ale mam nadzieję, że to nie jest nikt z gai bo naprawde na tym ucierpi evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:10 am
Vyq-a potrafilbys cala pozne popoludnie do bialego rana przesiedziec przy kompie pracujac tylko w Corelu? >.<hmmm nie wiem ale potrafilbym i potrafie siedziec na gaii od bialego rana codziennie do ok 3 nad ranem xp hejka Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:11 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina Ntsumi_Aya witam szanownych ludzioof stare hejka Aya xd whee co taka minka?
Vyq-a potrafilbys cala pozne popoludnie do bialego rana przesiedziec przy kompie pracujac tylko w Corelu? >.<no nic stare evil czy znacie ten numer gg? 1857256 ----> poszukiwany Michał jakiśtam nieznam tego typa ale mam nadzieję, że to nie jest nikt z gai bo naprawde na tym ucierpi evil hmmm... u mnie nie ma takiego numeru a czym on ci podpadl? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:15 am
faceci zawsze podpadaja XDD Aya, skop mu tylek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 2:16 am
Ibris faceci zawsze podpadaja XDD Aya, skop mu tylek xd czy przypadkiem na tym nie polega ich urok xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|