|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:02 pm
~Punky_Queen~ Ja juz ide... fajnie bylo jak na 2 godziny w czym jedna byla czyms niemiłym _ _" przykro mi ze tak wyszlo sad *zieeeeew* *wychodzi ciagnac pwoli za soba kule* pff..nie zartuj, nie bylo najgorzej xp dobrej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:03 pm
mama odkryła że przed kompem o tej godzinie siedzę..... muszę lecieć... ale i tak nie zasnę...... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:04 pm
~Punky_Queen~ Ja juz ide... fajnie bylo jak na 2 godziny w czym jedna byla czyms niemiłym _ _" przykro mi ze tak wyszlo sad *zieeeeew* *wychodzi ciagnac pwoli za soba kule* walnij se dzialke bromu przed nastepnym wejsciem na gildie.... bo ci nerwy za szybko puszczaja...... narazicho! si ja lejter!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:05 pm
zaczyna nas ubywac...i ja was zostawie bo mnie nakryli starzy ze jeszcze nie spie i mi chca awanute[lewdo co przytomni bo ojciec ledow co sie obudzil]zrobic xd domokun scream stressed ok narak wszystkim i milesj nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:07 pm
to ja tez spadam....... z komunistycznym pozdrowieniem!!! daswidania!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:08 pm
mhm, dobranoc wszystkim. ide odwiedzic lodowke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:02 pm
hmm ciekawe czy ktos jeszcze nie spi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:41 pm
Melania Moon hmm ciekawe czy ktos jeszcze nie spi wink ...Albo czy ktoś JUŻ nie śpi xd Pytanie retoryczne , ŚPIOCHY !!! a ja idę pod prysznic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:00 am
PointZer0 Melania Moon hmm ciekawe czy ktos jeszcze nie spi wink ...Albo czy ktoś JUŻ nie śpi xd Pytanie retoryczne , ŚPIOCHY !!! a ja idę pod prysznic witajcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:29 am
Miss Sara PointZer0 Melania Moon hmm ciekawe czy ktos jeszcze nie spi wink ...Albo czy ktoś JUŻ nie śpi xd Pytanie retoryczne , ŚPIOCHY !!! a ja idę pod prysznic witajcie blaugh sieeemano
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:37 am
doberek ^^ *wchodzi zaspana w pizamce z owcami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:44 am
ej kurcze, nie wie ktos, w ktorym sklepie sa pimpin hat? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:48 am
Ibris ej kurcze, nie wie ktos, w ktorym sklepie sa pimpin hat? xp nie wie ktos sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|