|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:47 pm
Ibris nie trawimy black, death i trash XD i idziemy spac. dobranoc *sklania sie i wychodzido swojej komorki* dobrej dobrej.... nie wiesz co tracisz..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:48 pm
Ibris nie trawimy black, death i trash XD i idziemy spac. dobranoc *sklania sie i wychodzido swojej komorki* dobranoc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:50 pm
Ibris nie trawimy black, death i trash XD i idziemy spac. dobranoc *sklania sie i wychodzido swojej komorki* papuchny...slodziutkich snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:51 pm
no wiec jakiś chętny bądź chetna do zakupu kajdanek za 2k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:52 pm
~Punky_Queen~ no wiec jakiś chętny bądź chetna do zakupu kajdanek za 2k? nie........... //now playing: 04. Aphex Twin - [Drukqs (Disc 1) #04] Omgyjya Switch 7 [4:53]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:53 pm
Vykk a co powiecie o Hunterze??zwlaszcza o plytce Medeis?? zapytam moze jeszcze raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~Punky_Queen~ no wiec jakiś chętny bądź chetna do zakupu kajdanek za 2k? nie........... //now playing: 04. Aphex Twin - [Drukqs (Disc 1) #04] Omgyjya Switch 7 [4:53] uu ,.... a szkoda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.. zafundowalem sobie buty po okazyjnej cenie.
czek dem aut.
taak..mnie sie srednio podobaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:54 pm
Vykk Vykk a co powiecie o Hunterze??zwlaszcza o plytce Medeis?? zapytam moze jeszcze raz... ja nie znaju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:54 pm
Vykk Vykk a co powiecie o Hunterze??zwlaszcza o plytce Medeis?? zapytam moze jeszcze raz... nie wypowiem sie, nie slucham.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:55 pm
~Punky_Queen~ Vykk Vykk a co powiecie o Hunterze??zwlaszcza o plytce Medeis?? zapytam moze jeszcze raz... ja nie znaju ja torzje nje znaju....... @Kaku:jak sie takiego ptaka zakłada na nogę xp wazelinka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:55 pm
[ Kaku ] .. zafundowalem sobie buty po okazyjnej cenie. czek dem aut. taak..mnie sie srednio podobaja. smile fajnu.. ja chciaju takie miec, ale znajac siebie moja silna wola mi na to nie pozowli.. watpie czy pzoowli mi na zdobycie chociaz polowy nitemere scarfa.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:58 pm
~Punky_Queen~ [ Kaku ] .. zafundowalem sobie buty po okazyjnej cenie. czek dem aut. taak..mnie sie srednio podobaja. smile fajnu.. ja chciaju takie miec, ale znajac siebie moja silna wola mi na to nie pozowli.. watpie czy pzoowli mi na zdobycie chociaz polowy nitemere scarfa.. sweatdrop jesli pozwoli, to decyduj sie od razu..bo cena bardzo ostro idzie w gore. [edit] opcy @Kaku:jak sie takiego ptaka zakłada na nogę xp wazelinka? Prezent od Microsoftu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:00 pm
Ja juz ide...
fajnie bylo jak na 2 godziny w czym jedna byla czyms niemiłym _ _" przykro mi ze tak wyszlo sad
*zieeeeew*
*wychodzi ciagnac pwoli za soba kule*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |