|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:38 pm
I'm the man again through the selfabuse... *nuci Moonspella*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:39 pm
~Punky_Queen~ Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh eek gonk no dajcie spokoj zarz mnie rozbroi gonk gonk gonk zeszmacenie do potęgi ntej wiecie ze kawałki z plyty z jayem-z zremiksowali i wyszło nu-metalo-hip-hopo-technowe antydzieło xp domokun aaa! >.< wylacz to wtej chwili dziecko! xp O.o. jay z zgnoił im nagranie....[wyłącza disckmana] a metalica? to jedyna płyta z ostrzejszą muzyką jaką mam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:40 pm
opcy ~Punky_Queen~ Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh eek gonk no dajcie spokoj zarz mnie rozbroi gonk gonk gonk zeszmacenie do potęgi ntej wiecie ze kawałki z plyty z jayem-z zremiksowali i wyszło nu-metalo-hip-hopo-technowe antydzieło xp domokun aaa! >.< wylacz to wtej chwili dziecko! xp taaaa.. i zadnych golych dup w teledysku!!!! scream *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat [ Kaku ] Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh .. czy moge skomentowac? mrgreen spokoo 3nodding To nie jest ostra muza, dziecko. ewoluuj, rozwijaj sie. linkin park stoi w miejscu od kiedy podpisany zostal kontrakt plytowy. Znajac linkin park, nie jestes nawet w stanie wyobrazic sobie, co znaczy 'ostra muza' 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris I'm the man again through the selfabuse... *nuci Moonspella* ja od kumpla dostalem wlasnie moonspella the antidote..... ale mi sie zczeze mowiac bardziej sin/pecado podobał....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:41 pm
Kitty-ShadowCat O.o. jay z zgnoił im nagranie....[wyłącza disckmana] a metalica? to jedyna płyta z ostrzejszą muzyką jaką mam wink jak lubisz country to tak........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:42 pm
a co powiecie o Hunterze??zwlaszcza o pltce Medeis??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ opcy ~Punky_Queen~ no dajcie spokoj zarz mnie rozbroi gonk gonk gonk zeszmacenie do potęgi ntej wiecie ze kawałki z plyty z jayem-z zremiksowali i wyszło nu-metalo-hip-hopo-technowe antydzieło xp domokun aaa! >.< wylacz to wtej chwili dziecko! xp taaaa.. i zadnych golych dup w teledysku!!!! scream *gleba* taaa.. nie ma to jak dobry punchline nie?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat [ Kaku ] Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh .. czy moge skomentowac? mrgreen spokoo 3nodding To nie jest ostra muza, dziecko. ewoluuj, rozwijaj sie. linkin park stoi w miejscu od kiedy podpisal zostal kontrakt plytowy. Znajac linkin park, nie jestes nawet w stanie wyobrazic sobie, co znaczy 'ostra muza' 3nodding O.o. tak... ostatnio kolega dał mi posłoochać naprawde ostrej moozy.... myslałam że umrę na miejscu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moonspell dobra rzecz :> i klimatyczna. A jak ktos chce "ostre cos", to moze jakas sieka? Dummy Burger? eem.. dimmu borgir ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:44 pm
kto chce kupic kajdanki za 2k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:45 pm
Ibris Moonspell dobra rzecz :> i klimatyczna. A jak ktos chce "ostre cos", to moze jakas sieka? Dummy Burger? eem.. dimmu borgir ;P ja mam jeszcze quo vadis i node od kumpla jakis tam deathmetal.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:46 pm
~Punky_Queen~ kto chce kupic kajdanki za 2k? Welcome Kitty-ShadowCat , your Gaia Gold: 1202 heh.... nie tym razem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:46 pm
nie trawimy black, death i trash XD i idziemy spac.
dobranoc *sklania sie i wychodzido swojej komorki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|