|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:27 pm
~Punky_Queen~ Vykk *po pocalunku chii podskakuje do gory i poloi opada niczym piorko puchu kolyszac sie z lewej na prawa i prawej na lewa*ehhh whee whee cos slodkiego mi sie przypomniało whee heart w takim razie podziel sie tym z nami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:28 pm
[ Kaku ] opcy Kitty-ShadowCat pooźno... ale i tak nie poojde spać... postanowienie to postanowienie 3nodding ojciec_dyrektor bylby z ciebie dumny...... wlacz se radyjo! biggrin dlaczego nie zrobic by komunistycznego radia internetowego? Ruskie-Partyzanty FM.. z haslem na dzien dobry bardzo: 'armia radziecka z toba od dziecka' komunistyczne?!!? ja proponuje żydokomunistycznomasońska rozgłośnia zaplutego karła reakcji (niezła nazwa nie?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:32 pm
Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat pooźno... ale i tak nie poojde spać... postanowienie to postanowienie 3nodding ojciec_dyrektor bylby z ciebie dumny...... wlacz se radyjo! biggrin mam słoochawki od disckmana na uszach.... a w nich..... ostra mooza wlasnie zepsuje se humor.... wlacze se: Radiohead - [OK Computer #02] Paranoid Android [6:23] ten kawalek mi zawsze humor zabija....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:34 pm
Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh .. czy moge skomentowac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:35 pm
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh .. czy moge skomentowac? mrgreen spokoo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:35 pm
Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh knockdown , albo schisma .........hardcore bejbi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:36 pm
Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh eek gonk no dajcie spokoj zarz mnie rozbroi gonk gonk gonk zeszmacenie do potęgi ntej wiecie ze kawałki z plyty z jayem-z zremiksowali i wyszło nu-metalo-hip-hopo-technowe antydzieło xp domokun aaa! >.< wylacz to wtej chwili dziecko! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:37 pm
~Punky_Queen~ Kitty-ShadowCat Ibris Kitty, a co rozumiesz przez "ostra mooze"? xp linkin park blaugh heh eek gonk no dajcie spokoj zarz mnie rozbroi gonk gonk gonk zeszmacenie do potęgi ntej wiecie ze kawałki z plyty z jayem-z zremiksowali i wyszło nu-metalo-hip-hopo-technowe antydzieło xp domokun aaa! >.< wylacz to wtej chwili dziecko! xp taaaa.. i zadnych golych dup w teledysku!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|