|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:18 pm
[ Kaku ] opcy ~Punky_Queen~ *mysli: gonk * *patrzy na opcego z niesmakiem * _-_*myśli* chyba nie dala sie złapać na mój wrodzony urok i śiwetne poczucie humoru *wskazuje na nia trzymana w dloni lyzka* ciezka sprawa.. *mysli neutral neutral neutral > * *patrzy na lyzke ze zloscia* evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:19 pm
Vykk sweet_chii no widze, ze wy tu sie nie nudzicie xd , wiec ja spadam! narazie, pozno jest... dobrej nocki *cmok* redface dobranoc wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:20 pm
~Punky_Queen~ [ Kaku ] opcy ~Punky_Queen~ *mysli: gonk * *patrzy na opcego z niesmakiem * _-_*myśli* chyba nie dala sie złapać na mój wrodzony urok i śiwetne poczucie humoru *wskazuje na nia trzymana w dloni lyzka* ciezka sprawa.. *mysli neutral neutral neutral > * *patrzy na lyzke ze zloscia* evil Oj... nie jest tak źle sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *powaznym tonem* Opcy, ale nie zalamuj sie. Dasz rade, wierzymy w Ciebie. dziekuje.. rolleyes potrzebuje akceptacji.... prosze akceptujcie mnie! AKCEPTUJCIE MNIE!!!! AKCEPTUJCIE MNIE!!!AKCEPTUJCIE MNIE!!!prosze?!?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ *mysli neutral neutral neutral > * *patrzy na lyzke ze zloscia* evil oczywiscie, ze mozna wyglaszac swoje opinie..ale trzeba liczyc sie z ich konsekwecjami.. i prosze nie patrz sie tak lubieznie ma moja lyzke. ona tez ma uczucia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:22 pm
pooźno... ale i tak nie poojde spać... postanowienie to postanowienie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:23 pm
Kitty-ShadowCat ~Punky_Queen~ [ Kaku ] opcy ~Punky_Queen~ *mysli: gonk * *patrzy na opcego z niesmakiem * _-_*myśli* chyba nie dala sie złapać na mój wrodzony urok i śiwetne poczucie humoru *wskazuje na nia trzymana w dloni lyzka* ciezka sprawa.. *mysli neutral neutral neutral > * *patrzy na lyzke ze zloscia* evil Oj... nie jest tak źle sad przezyje... stare tak mysle ze przezyje Kaku: nie grzeb mi w myslach, a twoja lyzka wcale nie jest opatulona lubieznym wzrokiem stare takie podejscie co do mojej osoby prowadzi do mojej frustracji gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris *powaznym tonem* Opcy, ale nie zalamuj sie. Dasz rade, wierzymy w Ciebie. dziekuje.. rolleyes potrzebuje akceptacji.... prosze akceptujcie mnie! AKCEPTUJCIE MNIE!!!! AKCEPTUJCIE MNIE!!!AKCEPTUJCIE MNIE!!!prosze?!?! xd akceptujemy *po pocalunku chii podskakuje do gory i poloi opada niczym piorko puchu kolyszac sie z lewej na prawa i prawej na lewa*ehhh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat pooźno... ale i tak nie poojde spać... postanowienie to postanowienie 3nodding ojciec_dyrektor bylby z ciebie dumny...... wlacz se radyjo! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:24 pm
Vykk *po pocalunku chii podskakuje do gory i poloi opada niczym piorko puchu kolyszac sie z lewej na prawa i prawej na lewa*ehhh whee whee cos slodkiego mi sie przypomniało whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:26 pm
opcy Kitty-ShadowCat pooźno... ale i tak nie poojde spać... postanowienie to postanowienie 3nodding ojciec_dyrektor bylby z ciebie dumny...... wlacz se radyjo! biggrin mam słoochawki od disckmana na uszach.... a w nich..... ostra mooza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:26 pm
opcy Kitty-ShadowCat pooźno... ale i tak nie poojde spać... postanowienie to postanowienie 3nodding ojciec_dyrektor bylby z ciebie dumny...... wlacz se radyjo! biggrin dlaczego nie zrobic by komunistycznego radia internetowego? Ruskie-Partyzanty FM.. z haslem na dzien dobry bardzo: 'armia radziecka z toba od dziecka'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:27 pm
Vykk *po pocalunku chii podskakuje do gory i poloi opada niczym piorko puchu kolyszac sie z lewej na prawa i prawej na lewa*ehhh whee co to za force power rebeliancie?!!?!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|