|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:08 pm
~Punky_Queen~ opcy ~Punky_Queen~ ojciec_dyrektor [ Kaku ] no prosze cie, dziewczyno stare włącze jej na chwile moje radio i dobrem nasiąknie...... czy ja jestem zła? stare świetnie dzięki wam bardzo xp nikt nigdy nie zainsynuował mi ze jestem zła xp ty ojca_dyrektora słuchaj!!! on ma za sobą całą armię moherowych beretów...... nikt nie m ze sie go nie słucham! ale zadałam pytanie i nie dostałam odpowiedzi, a ty mi tutaj z moherowymi beretami wyskakujesz wogco to jest O.o nasza kochana guildia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:09 pm
~Punky_Queen~ nikt nie mówi, ze sie go nie słucham! ale zadałam pytanie i nie dostałam odpowiedzi, a ty mi tutaj z moherowymi beretami wyskakujesz wogóle co to jest O.o odpowiem za ojca_dyrektore xd xd xp czytaj posty dokładnie i pokaz mi prosze gdzie tam bykla jakakolwiek insynuacja... a co do moherowych beretow...... tja.. nie chce mi sie tlumaczyc... jak powiedzial mi promotor kiedy go spytalem o literature do pracki: "z literatury polecilbym strone www.google.com"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:12 pm
opcy ~Punky_Queen~ nikt nie mówi, ze sie go nie słucham! ale zadałam pytanie i nie dostałam odpowiedzi, a ty mi tutaj z moherowymi beretami wyskakujesz wogóle co to jest O.o odpowiem za ojca_dyrektore xd xd xp czytaj posty dokładnie i pokaz mi prosze gdzie tam bykla jakakolwiek insynuacja... a co do moherowych beretow...... tja.. nie chce mi sie tlumaczyc... jak powiedzial mi promotor kiedy go spytalem o literature do pracki: "z literatury polecilbym strone www.google.com" *mysli: gonk * *patrzy na opcego z niesmakiem * _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:12 pm
Ibris *desperacko patrzy na swoja poduszke* xp tak wlasnie... mhm..mimo to, zjadlbym cos.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:13 pm
[ Kaku ] ~Punky_Queen~ *podnosi jedna z brwi do gory* to jest na porzadku dziennym! wiekszosc ludzi tak pisze w celu nie innym jak nie poałamanie sobie palc�w! scream alez nie krzycz, wyrocznio gustu i dobrego smaku. krzyk jest oznaka budzacej sie w teobie agresji.. ..a Freud twierdzil, ze agrsja jest dowodem seksualnej frustracji. moze ojciec dyrektor cos zaradzi. ojciec dyrektor nic nie powie bo nie chce mi sie ciagle przelogowywac w operze a IE nie kce mi sie wlaczac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:13 pm
[ Kaku ] Ibris *desperacko patrzy na swoja poduszke* xp tak wlasnie... mhm..mimo to, zjadlbym cos.. 3nodding ja też 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:14 pm
no widze, ze wy tu sie nie nudzicie xd , wiec ja spadam! narazie, pozno jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zamyka oczy* *proboje sciagnac plaster* uhm.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:15 pm
~Punky_Queen~ *mysli: gonk * *patrzy na opcego z niesmakiem * _-_*myśli: chyba nie dala sie złapać na mój wrodzony urok i świetne poczucie humoru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:16 pm
sweet_chii no widze, ze wy tu sie nie nudzicie xd , wiec ja spadam! narazie, pozno jest... dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:17 pm
sweet_chii no widze, ze wy tu sie nie nudzicie xd , wiec ja spadam! narazie, pozno jest... dobranoc chii. kolorowych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:18 pm
*powaznym tonem* Opcy, ale nie zalamuj sie. Dasz rade, wierzymy w Ciebie.
bye Chii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|