|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:56 pm
Vykk opcy sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd ty...buahahahaha...sithowe nasienie scream rozwaz swe słowa młodzieńcze..... opcy to bardzo szanowana osoba w kręgach mojej radiostacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:57 pm
~Punky_Queen~ ojciec_dyrektor ~Punky_Queen~ widze ze macie takie cos jak cale te wasze 'pomieszczenie' biggrin biggrin biggrin luz biggrin dobrze ze do nas trafilas juz sie toba zajmniemy... sweatdrop ps. ZAJMIEMY nie zajmniemy ... xp nie ucz ojca dzieci rob....... niewazne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:58 pm
ojciec_dyrektor Vykk opcy sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd ty...buahahahaha...sithowe nasienie scream rozwaz swe słowa młodzieńcze..... opcy to bardzo szanowana osoba w kręgach mojej radiostacji i tak nie wywodzi sie z rodu Fell'ow wiec nie nalezy do najlepszych a jakoz stoi po przeciwnej stronie barykady to oznacza ze bedziemy mieli jeszcze nie raz okazje sie spotkac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor ~Punky_Queen~ ojciec_dyrektor ~Punky_Queen~ widze ze macie takie cos jak cale te wasze 'pomieszczenie' biggrin biggrin biggrin luz biggrin dobrze ze do nas trafilas juz sie toba zajmniemy... sweatdrop ps. ZAJMIEMY nie zajmniemy ... xp nie ucz ojca dzieci rob....... niewazne sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] no prosze cie, dziewczyno stare włącze jej na chwile moje radio i dobrem nasiąknie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:00 pm
ojciec_dyrektor [ Kaku ] no prosze cie, dziewczyno stare włącze jej na chwile moje radio i dobrem nasiąknie...... czy ja jestem zła? stare świetnie dzięki wam bardzo xp nikt nigdy nie zainsynuował mi ze jestem zła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:00 pm
ojciec_dyrektor ~Punky_Queen~ ojciec_dyrektor ~Punky_Queen~ widz e, ze macie takie co s jak ca le te wasze 'pomieszczenie' biggrin biggrin biggrin luz biggrin dobrze ze do nas trafilas juz sie toba zajmniemy... sweatdrop ps. ZAJMIEMY nie zajmniemy ... xp nie ucz ojca dzieci rob....... niewazne sweatdrop ..jesli juz sie czepiamy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:02 pm
~Punky_Queen~ ojciec_dyrektor [ Kaku ] no prosze cie, dziewczyno stare włącze jej na chwile moje radio i dobrem nasiąknie...... czy ja jestem zła? stare świetnie dzięki wam bardzo xp nikt nigdy nie zainsynuował mi ze jestem zła xp ty ojca_dyrektora słuchaj!!! on ma za sobą całą armię moherowych beretów......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:04 pm
sweet_chii ojciec_dyrektor sweet_chii zalezy jaka uwazasz za nieskazona duszyczke... xd ojciec_dyrektor to twoj znajomy? 3nodding przeczytaj sygnaturke złotko xd ech... dlaczego ja taka ciemna jestem.......... sweatdrop nie przesadzaj kazdemu sie moze zdazyc...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:05 pm
*desperacko patrzy na swoja poduszke* xp tak wlasnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:06 pm
dosyć nie musze sie wam tłumaczyc! meska soldiarnosc! pierwszy dzien na gidlii ba pierwsza godzina na niej a tu juz przeciwnicy! scream
*wyciaga plaster nakleja na usta, zaklda rece* hm! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|