|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:46 pm
dobra dobra, nie badz taki swiety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ *zaparza herbatke* mmm mmmmmm z cytrynką 3nodding *skanowanie* food searching - completedhmm.. a kto to? heart potencjalna ofiara sniadaniowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk aby roziwaz twoje watpliwosci... dostalam w spadku goldy a takze reszte jego dobytku, popsrzedawało sie to i owo pokupowało biggrin Jendym zdaniem dostalam w spadku po moim bracie to wszytko biggrin bo mojemu bratu juz nie bedzie potrzebne twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:48 pm
~Punky_Queen~ Vykk aby roziwaz twoje watpliwosci... dostalam w spadku goldy a takze reszte jego dobytku, popsrzedawało sie to i owo pokupowało biggrin Jendym zdaniem dostalam w spadku po moim bracie to wszytko biggrin bo mojemu bratu juz nie bedzie potrzebne twisted a Twoj brat to...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:48 pm
Ibris Kaku, co to byl za art, do ktorego mi linka wyslales? razz *bierze kubek* jeden z lepszych jaki trafilem na gaii.  rozmawialem przez pm z ta dziewczyna, ale niestety nie ona jest autorka stressed to bedzie moj quest..znalezc autora, tego siga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:49 pm
sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd ty...buahahahaha...sithowe nasienie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:50 pm
opcy sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd zalezy jaka uwazasz za nieskazona duszyczke... xd ojciec_dyrektor to twoj znajomy? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:51 pm
Ibris ~Punky_Queen~ Vykk aby roziwaz twoje watpliwosci... dostalam w spadku goldy a takze reszte jego dobytku, popsrzedawało sie to i owo pokupowało biggrin Jendym zdaniem dostalam w spadku po moim bracie to wszytko biggrin bo mojemu bratu juz nie bedzie potrzebne twisted a Twoj brat to...? nie wiem dokladnie sweatdrop jakis Ahugami jakies cyferki cos w tym stylu, w kazdym badz razie nie byl na gidlii, palant fajnie tutaj u was biggrin widze ze macie takie cos jak cale te wasze 'pomieszczenie' biggrin biggrin biggrin luz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:52 pm
sweet_chii opcy sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd zalezy jaka uwazasz za nieskazona duszyczke... xd ojciec_dyrektor to twoj znajomy? 3nodding przeczytaj sygnaturke złotko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:53 pm
ojciec_dyrektor sweet_chii opcy sweet_chii dobra dobra, nie badz taki swiety xd ja jestem jedyna nie skażoną duszyczką tutaj......... xd zalezy jaka uwazasz za nieskazona duszyczke... xd ojciec_dyrektor to twoj znajomy? 3nodding przeczytaj sygnaturke złotko xd ech... dlaczego ja taka ciemna jestem.......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:54 pm
~Punky_Queen~ widze ze macie takie cos jak cale te wasze 'pomieszczenie' biggrin biggrin biggrin luz biggrin dobrze ze do nas trafilas juz sie toba zajmniemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:55 pm
ojciec_dyrektor ~Punky_Queen~ widze ze macie takie cos jak cale te wasze 'pomieszczenie' biggrin biggrin biggrin luz biggrin dobrze ze do nas trafilas juz sie toba zajmniemy... sweatdrop ps. ZAJMIEMY nie zajmniemy ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|