|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:40 pm
opcy dobry......... strada mnie sie zwiesila...... ale juz dziala.... sciema ziomus whee xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:40 pm
zgrzyt wiatraczka karty graficznej przypomina mi ze nie jadlem kolacji. zaraz kogos zjem domokun
blaugh
dobry wieczor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:41 pm
[ Kaku ] zgrzyt wiatraczka karty graficznej przypomina mi ze nie jadlem kolacji. zaraz kogos zjem domokun blaugh dobry wieczor. hej... moj na szczescie przestaje zgrzytac jak sie kopnie w obudowe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk nowicjuszka??po kilku postac i od razu takie ciuchy i jeszcze ma kase kupowac sobie kule do nogi??ee cos mi nie gra tutaj zbytnio ale niech ci bedzie *rzuca sie na niego* Ha! blaugh *zbyt pozno sie orientuje co sie dzieje i niewiadomo kiedy laduje na podlodze a Chii na nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] zgrzyt wiatraczka karty graficznej przypomina mi ze nie jadlem kolacji. zaraz kogos zjem domokun blaugh dobry wieczor. herbatki? razz hey ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:42 pm
*zaparza herbatke*
mmm mmmmmm
z cytrynką 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:42 pm
sweet_chii [ Kaku ] zgrzyt wiatraczka karty graficznej przypomina mi ze nie jadlem kolacji. zaraz kogos zjem domokun blaugh dobry wieczor. hej... moj na szczescie przestaje zgrzytac jak sie kopnie w obudowe whee moj w sumie też, ale kiedy przestaje sie obracac, chlodzi troszeczke gorzej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:43 pm
[ Kaku ] zgrzyt wiatraczka karty graficznej przypomina mi ze nie jadlem kolacji. zaraz kogos zjem domokun blaugh dobry wieczor. hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk nowicjuszka??po kilku postac i od razu takie ciuchy i jeszcze ma kase kupowac sobie kule do nogi??ee cos mi nie gra tutaj zbytnio ale niech ci bedzie *rzuca sie na niego* Ha! blaugh *zbyt pozno sie orientuje co sie dzieje i niewiadomo kiedy laduje na podlodze a Chii na nim* *juz chce go pocalowac i .... * ... *ucieka* xd buhehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris [ Kaku ] zgrzyt wiatraczka karty graficznej przypomina mi ze nie jadlem kolacji. zaraz kogos zjem domokun blaugh dobry wieczor. herbatki? razz hey ^^ mhm..do kuchni sami, to pomoge ci .zaparzyc. domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:45 pm
witaj ojcze xp sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk nowicjuszka??po kilku postac i od razu takie ciuchy i jeszcze ma kase kupowac sobie kule do nogi??ee cos mi nie gra tutaj zbytnio ale niech ci bedzie *rzuca sie na niego* Ha! blaugh *zbyt pozno sie orientuje co sie dzieje i niewiadomo kiedy laduje na podlodze a Chii na nim* *juz chce go pocalowac i .... * ... *ucieka* xd buhehe ...czemu wszystkie mnie porzucaja... crying ja pragne tylko odrobine milosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:45 pm