|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:10 pm
~~lena-undesaid~~ Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on?? papa tak bywa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:13 pm
~~lena-undesaid~~ Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on?? papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on?? papa sis.... miło było 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zaciera rece* no ałdnie moja kula jest fantastyczna *wyciaga szmatke z kieszeni marynarki i ja poleruje* hehe bedzie cacy..
teraz bedizemy zbierac na szrame miedzy oczami 'hero ...cos tam'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:15 pm
ja chce te pieprzone bracelety sprzedac ><' w marketplace nikt nie kupuje a ja potrzebuje kasy... aghhh *5k przewija sie przed oczami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:18 pm
~Punky_Queen~ ogladaliscie MISS EUROPY? sweatdrop niemka byla njagorsza z nich wsyztkich, w glowie mi sie nie miesci jak ja mogli wybrac! gonk ale napewno za swoj usmiech pingiwna tgeo nie wygrala... stare ibris; ja dzisiaj tak caly dzien z kajdankami od 11 zaden palant nie chcial kupic sad A cena zaba : 2k whee hey! bez obrazania pingwinow! xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ~Punky_Queen~ ogladaliscie MISS EUROPY? sweatdrop niemka byla njagorsza z nich wsyztkich, w glowie mi sie nie miesci jak ja mogli wybrac! gonk ale napewno za swoj usmiech pingiwna tgeo nie wygrala... stare ibris; ja dzisiaj tak caly dzien z kajdankami od 11 zaden palant nie chcial kupic sad A cena zaba : 2k whee hey! bez obrazania pingwinow! xd wink nom biggrin ale dajcie spokoj.. pol godziny sie smialam z tej glupoty :/ a prezenter byla miss robil w konia _ _" kogo to nie biora do tej telwizji, jakichs starych prykow co na niczym sie nie znają, zeby nie powiedzieć że na kale sie znaja sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk, zmieniles stajla na Tarzana? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:23 pm
Ibris Vykk, zmieniles stajla na Tarzana? razz no co podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futreka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ Ibris ~Punky_Queen~ ogladaliscie MISS EUROPY? sweatdrop niemka byla njagorsza z nich wsyztkich, w glowie mi sie nie miesci jak ja mogli wybrac! gonk ale napewno za swoj usmiech pingiwna tgeo nie wygrala... stare ibris; ja dzisiaj tak caly dzien z kajdankami od 11 zaden palant nie chcial kupic sad A cena zaba : 2k whee hey! bez obrazania pingwinow! xd wink nom biggrin ale dajcie spokoj.. pol godziny sie smialam z tej glupoty :/ a prezenter byla miss robil w konia _ _" kogo to nie biora do tej telwizji, jakichs starych prykow co na niczym sie nie znają, zeby nie powiedzieć że na kale sie znaja sweatdrop 3nodding ładna była ta kobieta co prowadziła miss europy z tym niskim zaśmierdziałym starym pruchnem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk, zmieniles stajla na Tarzana? razz surprised STAJLA.... *tural sie ze smiechu po podlodze* hahahahaha ... tarzana hahahahhaa *lzy smiechu jej splywaja po policzkach *hahahahahahahaha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:24 pm
jestescie malo tolerancyjni razz buwha...
Punky XD trza byc trendi & dżezi, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|