Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8749 8750 8751 8752 8753 8754 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:10 pm

~~lena-undesaid~~
Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on??

papa tak bywa biggrin
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:13 pm

~~lena-undesaid~~
Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on??
papatki

Vykk

Kimagure-chan

~~lena-undesaid~~
papa sis.... miło było 3nodding

*zaciera rece* no ałdnie moja kula jest fantastyczna *wyciaga szmatke z kieszeni marynarki i ja poleruje* hehe bedzie cacy..

teraz bedizemy zbierac na szrame miedzy oczami 'hero ...cos tam'

Terrorystka Frania

Gailenquen

PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:15 pm

ja chce te pieprzone bracelety sprzedac ><' w marketplace nikt nie kupuje a ja potrzebuje kasy... aghhh *5k przewija sie przed oczami*
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:17 pm

[ Message temporarily off-line ]

Terrorystka Frania

Gailenquen

PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:18 pm

~Punky_Queen~
ogladaliscie MISS EUROPY? sweatdrop

niemka byla njagorsza z nich wsyztkich, w glowie mi sie nie miesci jak ja mogli wybrac! gonk ale napewno za swoj usmiech pingiwna tgeo nie wygrala... stare

ibris; ja dzisiaj tak caly dzien z kajdankami od 11 zaden palant nie chcial kupic sad A cena zab󪣺a : 2k whee

hey! bez obrazania pingwinow! xd wink
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:19 pm

Vykk

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:20 pm

Ibris
~Punky_Queen~

niemka byla njagorsza z nich wsyztkich, w glowie mi sie nie miesci jak ja mogli wybrac! gonk ale napewno za swoj usmiech pingiwna tgeo nie wygrala... stare

ibris; ja dzisiaj tak caly dzien z kajdankami od 11 zaden palant nie chcial kupic sad A cena zab󪣺a : 2k whee

nom biggrin ale dajcie spokoj.. pol godziny sie smialam z tej glupoty :/ a prezenter byla miss robil w konia _ _" kogo to nie biora do tej telwizji, jakichs starych prykow co na niczym sie nie znają, zeby nie powiedzieć że na kale sie znaja sweatdrop 3nodding

Terrorystka Frania

Gailenquen

Vykk, zmieniles stajla na Tarzana? razz
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:23 pm

Ibris
no co podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futreka xd

Vykk

Kimagure-chan

~Punky_Queen~
Ibris
~Punky_Queen~

nom biggrin ale dajcie spokoj.. pol godziny sie smialam z tej glupoty :/ a prezenter byla miss robil w konia _ _" kogo to nie biora do tej telwizji, jakichs starych prykow co na niczym sie nie znają, zeby nie powiedzieć że na kale sie znaja sweatdrop 3nodding
ładna była ta kobieta co prowadziła miss europy z tym niskim zaśmierdziałym starym pruchnem xp

Ibris

surprised

STAJLA.... *tural sie ze smiechu po podlodze* hahahahaha ... tarzana hahahahhaa *lzy smiechu jej splywaja po policzkach *hahahahahahahaha*

Terrorystka Frania

Gailenquen

PostPosted: Sat Mar 12, 2005 3:24 pm

jestescie malo tolerancyjni razz buwha...

Punky XD trza byc trendi & dżezi, ne?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8749 8750 8751 8752 8753 8754 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games