|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:57 pm
novelin btw. widzialas nasz rysunek, ktnarysowała Ita ^^ Ten z czarnymi pasami ???? biggrin biggrin biggrin nie? biggrin ja dostalam inny... zaraz ci na gg pokaze. i wiesz.. ja sie po prostu rozkochalam w glosie Akerfeldta razz glowny powod mojej milosci do Ayreona biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:01 pm
NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin
Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin
*podaje każdemu z osobna dłoń*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:03 pm
~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* oye bejbe razz Ibris jestem *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:04 pm
~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* O_o witam nową *podaje dłoń*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* hejka...mow mi Vykk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* a jednak... wink *podaje łapkę*pamiętasz mnie jeszcze? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ave ^^ Nov jestem *przytula na misia*
Witamy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:06 pm
Vykk ~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* hejka...mow mi Vykk 3nodding spoko biggrin Nov: *odwzajemnie przytula na misia* O.o lol biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:07 pm
heeey... Punky, a moze Ty bys chciala kupic Angelic Bracelet za jakies 4-5k? XD
Novelin XD kiedys Cie skrzywdze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:07 pm
Kitty-ShadowCat ~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* a jednak... wink *podaje łapkę*pamiętasz mnie jeszcze? sweatdrop tak biggrin a jednak smile Jasne, że pamietam >.< jakze bym mogla nie pamietac wlascicielka ladnego rysunku wink Pokolorowany byłby lepszy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:09 pm
Ibris heeey... Punky, a moze Ty bys chciala kupic Angelic Bracelet za jakies 4-5k? XD Novelin XD kiedys Cie skrzywdze. wlasnie dzisiaj je sprzedalam >.< nie sa mi potrzebne biggrin zreszta szukam taniej kuli do nogi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:09 pm
Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:10 pm
~Punky_Queen~ Kitty-ShadowCat ~Punky_Queen~ NO! Nareszcie mnie dodało do gildii! biggrin Witam wszytkich jestem biggrin biggrin biggrin *podaje każdemu z osobna dłoń* a jednak... wink *podaje łapkę*pamiętasz mnie jeszcze? sweatdrop tak biggrin a jednak smile Jasne, że pamietam >.< jakze bym mogla nie pamietac wlascicielka ladnego rysunku wink Pokolorowany byłby lepszy biggrin wiem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:10 pm
~~lena-undesaid~~ Ok, ja spadam ludki... Spałam dzisiaj 16h a mi sie oczy lepią... What's going on?? bierzesz leki na uspokojenie? ==' papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|