|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:04 pm
ku&^de...dlugo bylem na gaii...wyrzucaja mnie od kompa no cosh mushe isc...wybaczcie...ale jeszcze tu wroce dzisiaaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:07 pm
yhm... :> witam przybylych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:15 pm
Lool. Ludki, co słycha.c, bo nie w topiku jestem...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:15 pm
Kitty-ShadowCat crying no tak... jak zwykle sama crying nie dramatyzuj....... juz drugi raz uzywam tego zwrotu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:16 pm
~~lena-undesaid~~ Lool. Ludki, co słycha.c, bo nie w topiku jestem...? slychac cisze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:17 pm
Kitty-ShadowCat crying no tak... jak zwykle sama crying trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma. na pewno nikt nie chce angelic bracelet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:18 pm
Ibris Kitty-ShadowCat crying no tak... jak zwykle sama crying trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma. na pewno nikt nie chce angelic bracelet? nie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:19 pm
Ibris Kitty-ShadowCat crying no tak... jak zwykle sama crying trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma. na pewno nikt nie chce angelic bracelet? gdybym tylko kase miała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:35 pm
kurde, kocham glos pana Akerfeldt'a heart i caly album The Human Equation. zna to kto? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:38 pm
Ibris kurde, kocham glos pana Akerfeldt'a heart i caly album The Human Equation. zna to kto? ^^' nein. A ja normalnie zaczełam lubić Exilie...- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:51 pm
wrocilem...nareszczie exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:52 pm
zartujesz razz
jakby tu sobie ogrzewanko wlaczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:53 pm
Ibris kurde, kocham glos pana Akerfeldt'a heart i caly album The Human Equation. zna to kto? ^^' Ja to też kocham ^^ btw. widzę że nabyłaś grabie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:55 pm