|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:30 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *skok na LH* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj whee whee whee hej słonko : / O.o ... !!! .. czemu taka minka ?? sad bo niedobrze jest :c/ ehh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide z wodzem zapic smutki... i podumac jak to jest z kobietami...
Papa *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Wodzu Za fochy to ja dziekuje... [wychodzi smarczac w chustke] Papa nie...... crying crying crying crying nie chciałam tak tego powiedzieć crying proshe nie idź crying napisz PMa do niego..bo jesli juz poszedl to watpie zeby zobaczyl to co napisalas...a tak napewno przeczyta twoja wiadomosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:31 am
bo niedobrze jest :c/ ehh O.o sad sad sad cio sie stalo ??? *przytuuuuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:31 am
Christoff_Gangrell Ide z wodzem zapic smutki... i podumac jak to jest z kobietami... Papa *wychodzi* kurde dlaczego zawsze beze mnie...ja tez tak chce!!! crying !!!... ok narka stare ...sam nie bede sie zapijal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:33 am
Lethiel bo niedobrze jest :c/ ehh O.o sad sad sad cio sie stalo ??? *przytuuuuuuuuul* sad pamietasz Del?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:34 am
Lavagetas_heqetai Lethiel bo niedobrze jest :c/ ehh O.o sad sad sad cio sie stalo ??? *przytuuuuuuuuul* sad pamietasz Del? oczywiście ze pamietam !!! .. cios sie z nia stalo ?? O.o sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:36 am
crying crying crying nie chcę byc porzucona crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:37 am
Lethiel oczywiście ze pamietam !!! .. cios sie z nia stalo ?? O.o sad z nami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:40 am
Lavagetas_heqetai Lethiel oczywiście ze pamietam !!! .. cios sie z nia stalo ?? O.o sad z nami gonk sweatdrop domokun ałł...nieprzyjemnie...rzeczywiscie nie dziwie sie ze nie chciales o tym gadac...moze kiedys sie ustatkuje tam wszytko u ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:42 am
dobshe.... ta ja idę..... nie ma sensu moje siedzenie tutaj crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:43 am
Kitty-ShadowCat dobshe.... ta ja idę..... nie ma sensu moje siedzenie tutaj crying crying crying O.o' question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:46 am
Vykk Kitty-ShadowCat dobshe.... ta ja idę..... nie ma sensu moje siedzenie tutaj crying crying crying O.o' question wodzu się nie odzywa crying ja do niego cały czas pisze i nic.. nie odzywa się....dlaczego jestem taka podła świnia? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|