|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:18 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Lethiel witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* O.o .. ciemu smootna ??!! wybacz...nie chcę m#263;.... sad wodzu....- tak poprostu... cry Ja bym powiedziau, ale nawet ja nie wiem... Hmm.. Kobiety.. Dziwna rasa... Kobieca mentalnosc- najkrotsza droga ku samozagladzie.... rasa? [skooliła się i płakunia] crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Ja bym powiedziau, ale nawet ja nie wiem... Hmm.. Kobiety.. Dziwna rasa... Kobieca mentalnosc- najkrotsza droga ku samozagladzie.... hejka wszystkim... wodzu co znowui przeskorobales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat rasa? [skooliła się i płakunia] crying sad *przytkucnela obok i przytula* spokojnie 3nodding Wodzu .. kobiety dziwne blaugh .. nigdy nas nie rozszyfroojecie !! mwhahhaha !! xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:21 am
Z wenus.... A my podobno z marsa.... szkoda ze uniwersalnego tłumacza jeszcze nie wynaleziono... sweatdrop Dobra ja tam sie wole nie wtracac.... sorki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:21 am
Vykk Wodzu Ja bym powiedziau, ale nawet ja nie wiem... Hmm.. Kobiety.. Dziwna rasa... Kobieca mentalnosc- najkrotsza droga ku samozagladzie.... hejka wszystkim... wodzu co znowui przeskorobales?? No wlasnie cholera nie wiem....[proboje patykiem musnac Kitty, sprawdzajac czy nie gryzie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:23 am
Lethiel Kitty-ShadowCat rasa? [skooliła się i płakunia] crying sad *przytkucnela obok i przytula* spokojnie 3nodding Wodzu .. kobiety dziwne blaugh .. nigdy nas nie rozszyfroojecie !! mwhahhaha !! xd blaugh dobsh sad wodzu.....- ja gryze,patykiem? nie tym tonem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:24 am
*skok na LH* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:25 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat rasa? [skooliła się i płakunia] crying sad *przytkucnela obok i przytula* spokojnie 3nodding Wodzu .. kobiety dziwne blaugh .. nigdy nas nie rozszyfroojecie !! mwhahhaha !! xd blaugh dobsh sad wodzu.....- ja gryze,patykiem? nie tym tonem scream jesli gryzie to lepiej trzymaj jezyk za zebami...juz ty wiesz dlaczego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:25 am
Za fochy to ja dziekuje... [wychodzi smarczac w chustke]
Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:26 am
Lethiel *skok na LH* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj whee whee whee hej słonko : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:27 am
Wodzu Za fochy to ja dziekuje... [wychodzi smarczac w chustke] Papa wodzu co ty taki obrazliwy...wracaj... eee chyba za pozno...no cosh w takim razie narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:27 am
Wodzu Za fochy to ja dziekuje... [wychodzi smarczac w chustke] Papa nie...... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:28 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *skok na LH* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj whee whee whee hej słonko : / O.o ... !!! .. czemu taka minka ?? sad *skacze na wodza i przewraca* wracaj !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:29 am
Kitty-ShadowCat Wodzu Za fochy to ja dziekuje... [wychodzi smarczac w chustke] Papa nie...... crying crying crying crying nie chciałam tak tego powiedzieć crying proshe nie idź crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|