|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:32 am
Miss_Karina Wodzu w photoshopie jest tyle skrotow klawiaturowych ze mozna sie pogubic XP sweatdrop i ja musze co najmniej polowe wszystkich opanowac gonk czy to moze informatyka?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Miss_Karina Wodzu w photoshopie jest tyle skrotow klawiaturowych ze mozna sie pogubic XP sweatdrop i ja musze co najmniej polowe wszystkich opanowac gonk czy to moze informatyka?? biggrin komputery a raczej grafika komputerowa na wysokim poziomie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk PointZer0 Dobra , wyszło mi takie g**** że przez tydzień nie tknę oł stressed Witam wszystkich hejka...wiec moze sie podzielisz?? wodzu...nme uwazasz ze pewne rzeczy powinno sie robic nawet jezeli w towazystwie to tak zeby co po niektore osoby nie zauwazyly razz xp whee Nie, zalezy co jeszcze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:36 am
Kukus Miss_Karina w sierpniu 04' udalo mi sie zdac exam na prawko sweatdrop to nic wielkiego... Vyq po prostu ogladam cala "Nasza Galerie" xd xd whee ciekawe czy zdałabyś pomimo tego iż 3razy zgasła ci gablota gdybyś nie była na "wakacjach z prawkiem" bądźmy poważni, proszę cię eek A ja zdawalam 4 razy i za kazdym razem oblewali mnie za jakis malo istotny drobiazg gonk . Jak komus zgasl samochod to koniec egzaminu, normalne bylo tez wyciaganie przez egzaminatora linijki na placu i mierzenie odleglosci od linii co do cm stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus Miss_Karina w sierpniu 04' udalo mi sie zdac exam na prawko sweatdrop to nic wielkiego... Vyq po prostu ogladam cala "Nasza Galerie" xd xd whee ciekawe czy zdałabyś pomimo tego iż 3razy zgasła ci gablota gdybyś nie była na "wakacjach z prawkiem" bądźmy poważni, proszę cię eek A ja zdawalam 4 razy i za kazdym razem oblewali mnie za jakis malo istotny drobiazg gonk . Jak komus zgasl samochod to koniec egzaminu, normalne bylo tez wyciaganie przez egzaminatora linijki na placu i mierzenie odleglosci od linii co do cm stressed Zdazaja sie i tacy upierdliwcy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:38 am
Wodzu Vykk PointZer0 Dobra , wyszło mi takie g**** że przez tydzień nie tknę oł stressed Witam wszystkich hejka...wiec moze sie podzielisz?? wodzu...nme uwazasz ze pewne rzeczy powinno sie robic nawet jezeli w towazystwie to tak zeby co po niektore osoby nie zauwazyly razz xp whee Nie, zalezy co jeszcze.... hmmm...w sumie to powinienens sam sie jej zapytac...BTW co poniektore pieszczoty sa nie na miejscu xp ...pozatym warto jeszcze okreslic dokladniej co kto nazywa pieszczotami...prawda???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:39 am
Vykk Wodzu Vykk PointZer0 Dobra , wyszło mi takie g**** że przez tydzień nie tknę oł stressed Witam wszystkich hejka...wiec moze sie podzielisz?? wodzu...nme uwazasz ze pewne rzeczy powinno sie robic nawet jezeli w towazystwie to tak zeby co po niektore osoby nie zauwazyly razz xp whee Nie, zalezy co jeszcze.... hmmm...w sumie to powinienens sam sie jej zapytac...BTW co poniektore pieszczoty sa nie na miejscu xp ...pozatym warto jeszcze okreslic dokladniej co kto nazywa pieszczotami...prawda??? Ta, w sumie tak... razz Ale czy mizainie palcem po plecach jest az tak strasznie zberezne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:40 am
sorka ludzie ale ja spadam odezwe sie jeszcze pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
I Setsuna i Omega online i post raz na trzy strony xp Pani moderator ! jaki pani pshykład daje ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun eek A ja zdawalam 4 razy i za kazdym razem oblewali mnie za jakis malo istotny drobiazg gonk . Jak komus zgasl samochod to koniec egzaminu, normalne bylo tez wyciaganie przez egzaminatora linijki na placu i mierzenie odleglosci od linii co do cm stressed Martuś, oboje doskonale wiemy, że nie liczy się umiejętność jazdy, a gdzie się uczyłaś jeździć i ile kosztował kurs sweatdrop ja nadal jeżdżę bez prawka, mimo, że od 5 lat prowadzę bez najmniejszych problemów na drodze to na egzaminie zawsze znajdą jakieś problemy, a to "koperta" źle wykonana na mieście, bo jej nie było między siedzeniami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|