|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:05 am
Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witam, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromnych progach. Mam takie jedno pytanie.. Skad dowiedzialas sie o Gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:05 am
Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witamy witamy biggrin Milo nam Cie goscic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:06 am
Pisarz Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. ceadmil bakteryjko ^^ Ceadmil ci też, cokolwiek to znaczy. whee Nie miałam okazji elfickiego się jeszcze nauczyć, o ile to po elfiemu jest? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:07 am
No i oczywiscie witam cie Suney
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:08 am
Kagenoyami Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witam, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromnych progach. Mam takie jedno pytanie.. Skad dowiedzialas sie o Gildii? W Mangazynie była kiedyś notka, a jeszcze kolażanka mi poleciła niedawno. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:08 am
Lina-san No i oczywiscie witam cie Suney biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:09 am
Bakteria Pisarz Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. ceadmil bakteryjko ^^ Ceadmil ci też, cokolwiek to znaczy. whee Nie miałam okazji elfickiego się jeszcze nauczyć, o ile to po elfiemu jest? ^^' tak to elficki, witamy w naszych progach ^^ linka, witajze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:10 am
Bakteria Kagenoyami Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witam, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromnych progach. Mam takie jedno pytanie.. Skad dowiedzialas sie o Gildii? W Mangazynie była kiedyś notka, a jeszcze kolażanka mi poleciła niedawno. 3nodding mam nazieje ze sie bedziesz swietnie u nas czula biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:11 am
Bakteria Kagenoyami Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witam, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromnych progach. Mam takie jedno pytanie.. Skad dowiedzialas sie o Gildii? W Mangazynie była kiedyś notka, a jeszcze kolażanka mi poleciła niedawno. 3nodding Aha, dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:12 am
Pisarzu sam narysowałes to co jest w twoim podpisie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Bakteria Pisarz Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. ceadmil bakteryjko ^^ Ceadmil ci też, cokolwiek to znaczy. whee Nie miałam okazji elfickiego się jeszcze nauczyć, o ile to po elfiemu jest? ^^' tak to elficki, witamy w naszych progach ^^ linka, witajze ^^ wreszcie sie ubrałeś pszy okazji jak rana na głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Bakteria Pisarz Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. ceadmil bakteryjko ^^ Ceadmil ci też, cokolwiek to znaczy. whee Nie miałam okazji elfickiego się jeszcze nauczyć, o ile to po elfiemu jest? ^^' tak to elficki, witamy w naszych progach ^^ linka, witajze ^^ chusta nowa czy stara tylko jesli stara to powiedz odrazu ba ja dzisiaj z ciuchami nie bardzo jestem zgrany stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Bakteria Kagenoyami Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witam, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromnych progach. Mam takie jedno pytanie.. Skad dowiedzialas sie o Gildii? W Mangazynie była kiedyś notka, a jeszcze kolażanka mi poleciła niedawno. 3nodding mam nazieje ze sie bedziesz swietnie u nas czula biggrin Jak na razie mam ze 7 okienek otwartych, każde na czymś innym. gonk Kagenoyami - Nie ma za co. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 5:13 am
Bakteria Suney Bakteria Kagenoyami Bakteria Witam wszystkich gorąco. Dopiero co tutaj trafiłam, no i chciałam się przywitać. Witam, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromnych progach. Mam takie jedno pytanie.. Skad dowiedzialas sie o Gildii? W Mangazynie była kiedyś notka, a jeszcze kolażanka mi poleciła niedawno. 3nodding mam nazieje ze sie bedziesz swietnie u nas czula biggrin Jak na razie mam ze 7 okienek otwartych, każde na czymś innym. gonk Kagenoyami - Nie ma za co. ^^ stressed .......aha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|