|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:53 am
Vykk Wodzu Vykk Kitty-ShadowCat [macha łapką] apropo mojego rysunku... nie miałam skanera więc zrobiłam mu fotke....chce ktos zobaczyć? wink Vykk-bo barrdzo go kocham biggrin nie poddaje teog w watpliwosc...no chociaz...nie nie wazne blaugh xp whee Errmmm.. Cos nie tak?? eee...to sie nazywa sarkazm...czyli nic nowego...czyli w wszystklow porzadku jak najwiekszym a jak niby mialby byc inaczej?? A to spox.. razz Myslalem o malej [z]aluzji.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:57 am
no i koniec ogladania fotek... duzo fajnych bylo xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:58 am
mam dla was historyjke z moralem ^^
dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^
moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p
... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:01 am
Kitty-ShadowCat heart dankeeeeeeeeee ^^ :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:02 am
Gosiak mam dla was historyjke z moralem ^^ dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^ moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p ... sweatdrop _-_ Poprostu spadl;em z krzesla.. razz Mi sie zdazylo ugrzysc pilota z racji iz jak jem obiad to ogladam TV.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:02 am
nom..... to jest ten rysunek... nie za dobre światło; http://img.photobucket.com/albums/v677/Kitty-Shadowcat/rysunek2.jpg i jak? jak będę miała okazję to kaze mojej mamie w pracy zeskanować. ciągle nie rozumiem dlaczego tam trzyma skaner zamiast przynieśc do domu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:04 am
Wodzu Gosiak mam dla was historyjke z moralem ^^ dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^ moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p ... sweatdrop _-_ Poprostu spadl;em z krzesla.. razz Mi sie zdazylo ugrzysc pilota z racji iz jak jem obiad to ogladam TV.. biggrin to ja z pilota dzwonilam do mamy... i bylam strassznie zla ze nie ma sygnalu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kitty-ShadowCat heart dankeeeeeeeeee ^^ :* a co ja zrobiłam? heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Gosiak mam dla was historyjke z moralem ^^ dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^ moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p ... sweatdrop _-_ Poprostu spadl;em z krzesla.. razz Mi sie zdazylo ugrzysc pilota z racji iz jak jem obiad to ogladam TV.. biggrin xd niezle...ja takich perypetii nie mnialem jakos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:06 am
Vykk Wodzu Gosiak mam dla was historyjke z moralem ^^ dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^ moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p ... sweatdrop _-_ Poprostu spadl;em z krzesla.. razz Mi sie zdazylo ugrzysc pilota z racji iz jak jem obiad to ogladam TV.. biggrin xd niezle...ja takich perypetii nie mnialem jakos xp Poprzycodzisz na kilka sesji, i odrazu zacznie ci odbijac... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:06 am
Vykk Wodzu Gosiak mam dla was historyjke z moralem ^^ dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^ moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p ... sweatdrop _-_ Poprostu spadl;em z krzesla.. razz Mi sie zdazylo ugrzysc pilota z racji iz jak jem obiad to ogladam TV.. biggrin xd niezle...ja takich perypetii nie mnialem jakos xp hmmm czolgalam sie kiedys po doniczce bo czegos szukalam ..nikt nie wiedzial czego ... ja chyba tez bo nie znalazlam i tak moja najlepsza przygoda to z rozwalonym kibelkiem i zatrzasnieciem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:07 am
Kitty-ShadowCat nom..... to jest ten rysunek... nie za dobre światło; http://img.photobucket.com/albums/v677/Kitty-Shadowcat/rysunek2.jpg i jak? jak będę miała okazję to kaze mojej mamie w pracy zeskanować. ciągle nie rozumiem dlaczego tam trzyma skaner zamiast przynieśc do domu... xp Suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:07 am
Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty-ShadowCat heart dankeeeeeeeeee ^^ :* a co ja zrobiłam? heart wink za bumpiki hyhyhym zapisalam sobie twoj rysuneczek na kompie :] calkiem niezly :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:08 am
Wodzu Vykk Wodzu Gosiak mam dla was historyjke z moralem ^^ dzisiaj mylam okna :] bo byly dosc brudne a mam dzien sprzatania (niewazne==') poproatu mylam okna :] sciereczka w jednej rece w drugiej pianka w sprayu ^^ i tak sie zagaopilam ze zamiast prysnac w szybe prysnelam sobie w twarz ^^ moral: nie pijcie przy otwartym oknie :p ... sweatdrop _-_ Poprostu spadl;em z krzesla.. razz Mi sie zdazylo ugrzysc pilota z racji iz jak jem obiad to ogladam TV.. biggrin xd niezle...ja takich perypetii nie mnialem jakos xp Poprzycodzisz na kilka sesji, i odrazu zacznie ci odbijac... biggrin mi odbija nawet bez sesjii...jak mam zajebisty humorek to lepiej nie brac mnie na powaznbie bo idzie sie zalamac psychicznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:08 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat nom..... to jest ten rysunek... nie za dobre światło; http://img.photobucket.com/albums/v677/Kitty-Shadowcat/rysunek2.jpg i jak? jak będę miała okazję to kaze mojej mamie w pracy zeskanować. ciągle nie rozumiem dlaczego tam trzyma skaner zamiast przynieśc do domu... xp Suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeer nie powiedzialabym... ale jest niezle. wiesz, zeskanuj to, a potem zajmij sie kolorowaniem na jakims "grafiku". ale i tak najlepiej bedzie jesli bedziesz rysowac na papierze gladkim whee edit: sora, pomylilam sie ><" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|