|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:43 am
[macha łapką] apropo mojego rysunku... nie miałam skanera więc zrobiłam mu fotke....chce ktos zobaczyć? wink Vykk-bo barrdzo go kocham biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:43 am
Kitty-ShadowCat Wodzu Kitty-ShadowCat wybaczcie... zagapiłam się.... ninja ......[rozgląda się] Wodzu.....[podbiega] blaugh [lapie w biegu, po czym obsypuje drobnymi pocalunkami] redface heart [przytula] [rozpromieniony siada i sadza ja sobie na kolanach] Wiec na czym to skonczylismy?? A tak, pamietam.. Nie cierpie snigu, jak jasna cholera, ale tylko w zbyt dozych ilosciach..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:44 am
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw jeszcze droga glebiej w warszawie jest spoko, ale u mnei na tym zad**** byl w niektoorych miejscach sniego po kolana whee hello kitty 3nodding ja mieszkam na wielkim zadupiu (czyt. wiocha XP) a spodnie mam mokre bo zawsze musze latac po wawie zalatwiajac rozne sprawy sweatdrop a do domu wracam swoim autkiem... szybciej i wygodniej ^^" zadroszcze ci ze masz prawko...jezu tez weypadaloby kiedys wyrobic moze w wakacje jakos... ^^ bedzie wtedy wiecej czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:44 am
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw jeszcze droga glebiej w warszawie jest spoko, ale u mnei na tym zad**** byl w niektoorych miejscach sniego po kolana whee hello kitty 3nodding ja mieszkam na wielkim zadupiu (czyt. wiocha XP) a spodnie mam mokre bo zawsze musze latac po wawie zalatwiajac rozne sprawy sweatdrop a do domu wracam swoim autkiem... szybciej i wygodniej ^^" ] apropo wlasnie musze muje spodnie wyciagnac z praia ^^ a co do tego ze nogawki sa cale brudne i wogole to ta sol jest okropna ;( jakbym ja zebrala z botow to solniczke bym zapelnila ==' ale mimo wszystko ja najbardziej spodnie brudze jadac tymi brudasnymi tramwajami ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:46 am
Kitty-ShadowCat [macha łapką] apropo mojego rysunku... nie miałam skanera więc zrobiłam mu fotke....chce ktos zobaczyć? wink Vykk-bo barrdzo go kocham biggrin nie poddaje teog w watpliwosc...no chociaz...nie nie wazne blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:48 am
jakie zdiatka ninja czyje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:48 am
zazdroszcze ci karin samochodu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:49 am
Vykk Kitty-ShadowCat [macha łapką] apropo mojego rysunku... nie miałam skanera więc zrobiłam mu fotke....chce ktos zobaczyć? wink Vykk-bo barrdzo go kocham biggrin nie poddaje teog w watpliwosc...no chociaz...nie nie wazne blaugh xp whee Errmmm.. Cos nie tak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat zrobiłam rysunek... miał przypominac mojego avatara..... blaugh pokasz pokash pliiiiiiiiiiz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw zazdroszcze ci karin samochodu xp nie ty jedna... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:50 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat zrobiłam rysunek... miał przypominac mojego avatara..... blaugh pokasz pokash pliiiiiiiiiiz tak wrzucaj je :] ja tez zawsze rysunkom robie foty bo na skaner mi sie nie oplaca kasy wydawac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:51 am
No ta, zalezy do czego masz go uzywac.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Vykk Kitty-ShadowCat [macha łapką] apropo mojego rysunku... nie miałam skanera więc zrobiłam mu fotke....chce ktos zobaczyć? wink Vykk-bo barrdzo go kocham biggrin nie poddaje teog w watpliwosc...no chociaz...nie nie wazne blaugh xp whee Errmmm.. Cos nie tak?? eee...to sie nazywa sarkazm...czyli nic nowego...czyli w wszystklow porzadku jak najwiekszym a jak niby mialby byc inaczej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw zazdroszcze ci karin samochodu xp w sierpniu 04' udalo mi sie zdac exam na prawko sweatdrop to nic wielkiego... Vyq po prostu ogladam cala "Nasza Galerie" xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|