|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:35 am
Vykk Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] kurde ja owle albo snieg albo lato bo nie nawidze roztopow zwalszcza jak spadaja po parapetach stressed a tak w ogole to hej hejka setsu a ja nienawidze brnac w tym roztapiajacym sie sniegu... a potem mam cale nogawki mokre xp wlasnie, jak tam pogoda u was? u mnie chyba jeszcze sypie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:36 am
Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] Moze sie zaminimy?? xd bedziesz miała gdzie popylac na snowbordize... a ja wkoincu przeziebienie wylecze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Vykk Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] kurde ja owle albo snieg albo lato bo nie nawidze roztopow zwalszcza jak spadaja po parapetach stressed a tak w ogole to hej hejka setsu a ja nienawidze brnac w tym roztapiajacym sie sniegu... a potem mam cale nogawki mokre xp wlasnie, jak tam pogoda u was? u mnie chyba jeszcze sypie whee ja kazda pare po codziennym brnieciu przez snieg oddaje do prania sweatdrop okropnie wygladaja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Vykk Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] kurde ja owle albo snieg albo lato bo nie nawidze roztopow zwalszcza jak spadaja po parapetach stressed a tak w ogole to hej hejka setsu a ja nienawidze brnac w tym roztapiajacym sie sniegu... a potem mam cale nogawki mokre xp wlasnie, jak tam pogoda u was? u mnie chyba jeszcze sypie whee u mnei nie i w tym prbolem bo gdyby sypalo to moze ten snieg nie zamienial sie w bloto biorac pod uwage ze jest chyba ze 3-4 sotpnie na polusie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:37 am
opcy Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] niektorzy sie maja dobrze.... xp a pfff razz nu na dole byl snieg ^^ i zdeka sie topiil ale chodzilam patrzac w niebo :]wiec mi to nie przeszkadzalo :] siemkaa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Vykk Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] kurde ja owle albo snieg albo lato bo nie nawidze roztopow zwalszcza jak spadaja po parapetach stressed a tak w ogole to hej hejka setsu a ja nienawidze brnac w tym roztapiajacym sie sniegu... a potem mam cale nogawki mokre xp wlasnie, jak tam pogoda u was? u mnie chyba jeszcze sypie whee ja kazda pare po codziennym brnieciu przez snieg oddaje do prania sweatdrop okropnie wygladaja sweatdrop Cholera beze, od ciaglego ptrania i suszenia dolnych paretii nogawek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wybaczcie... zagapiłam się.... ninja ......[rozgląda się] Wodzu.....[podbiega] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:38 am
zrobiłam rysunek... miał przypominac mojego avatara..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:39 am
Christoff_Gangrell Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] Moze sie zaminimy?? xd bedziesz miała gdzie popylac na snowbordize... a ja wkoincu przeziebienie wylecze wink ^^ szybka zamiana!!! wiesz jak mnie przekonac ^^ bosz co za lol ! snowboardzik.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat wybaczcie... zagapiłam się.... ninja ......[rozgląda się] Wodzu.....[podbiega] blaugh [lapie w biegu, po czym obsypuje drobnymi pocalunkami]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Vykk Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] kurde ja owle albo snieg albo lato bo nie nawidze roztopow zwalszcza jak spadaja po parapetach stressed a tak w ogole to hej hejka setsu a ja nienawidze brnac w tym roztapiajacym sie sniegu... a potem mam cale nogawki mokre xp wlasnie, jak tam pogoda u was? u mnie chyba jeszcze sypie whee ja kazda pare po codziennym brnieciu przez snieg oddaje do prania sweatdrop okropnie wygladaja sweatdrop whee jeszcze droga glebiej w warszawie jest spoko, ale u mnei na tym zad**** byl w niektoorych miejscach sniego po kolana whee hello kitty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:40 am
Wodzu Kitty-ShadowCat wybaczcie... zagapiłam się.... ninja ......[rozgląda się] Wodzu.....[podbiega] blaugh [lapie w biegu, po czym obsypuje drobnymi pocalunkami] redface heart [przytula]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:41 am
hejka Kitty...ale cie cianie to tego swojego menia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:42 am
Setsuna Dragonclaw jeszcze droga glebiej w warszawie jest spoko, ale u mnei na tym zad**** byl w niektoorych miejscach sniego po kolana whee hello kitty 3nodding ja mieszkam na wielkim zadupiu (czyt. wiocha XP) a spodnie mam mokre bo zawsze musze latac po wawie zalatwiajac rozne sprawy sweatdrop a do domu wracam swoim autkiem... szybciej i wygodniej ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|