|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:20 am
Wodzu Vykk Wodzu Witam w ten zarabiscie sniezny dzien.. biggrin hejka wodzu...o ktorje wy byliscie na pietrynie bo nie wiedzialem o ktorej mam byc wiec niestety nie dotarlem do was... sweatdrop crying sad Miauo byc na 13.00 ale nikt w koncu nie polazl, bo sniezylo i wogole... no to dobrze ze jednak nie poszedlem bo bym poszedl na 12...a takto mialbym wyrzuty sumienia ze bylo umuwil;em sie i nie poszedlem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor *sprawdza konto* xd opcy: jak wam sie podoba m�j muł?? świetny... jestem pod wrażeniem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:23 am
Vykk Wodzu Vykk Wodzu Witam w ten zarabiscie sniezny dzien.. biggrin hejka wodzu...o ktorje wy byliscie na pietrynie bo nie wiedzialem o ktorej mam byc wiec niestety nie dotarlem do was... sweatdrop crying sad Miauo byc na 13.00 ale nikt w koncu nie polazl, bo sniezylo i wogole... no to dobrze ze jednak nie poszedlem bo bym poszedl na 12...a takto mialbym wyrzuty sumienia ze bylo umuwil;em sie i nie poszedlem Nooo.. pewnie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:27 am
Wodzu Vykk Wodzu Vykk Wodzu Witam w ten zarabiscie sniezny dzien.. biggrin hejka wodzu...o ktorje wy byliscie na pietrynie bo nie wiedzialem o ktorej mam byc wiec niestety nie dotarlem do was... sweatdrop crying sad Miauo byc na 13.00 ale nikt w koncu nie polazl, bo sniezylo i wogole... no to dobrze ze jednak nie poszedlem bo bym poszedl na 12...a takto mialbym wyrzuty sumienia ze bylo umuwil;em sie i nie poszedlem Nooo.. pewnie.. biggrin nastepnym razem nieomieszkam zapytac nie tylko o miejsce i dzien ale i o godzine blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:29 am
Vykk Wodzu Vykk Wodzu Vykk Wodzu Witam w ten zarabiscie sniezny dzien.. biggrin hejka wodzu...o ktorje wy byliscie na pietrynie bo nie wiedzialem o ktorej mam byc wiec niestety nie dotarlem do was... sweatdrop crying sad Miauo byc na 13.00 ale nikt w koncu nie polazl, bo sniezylo i wogole... no to dobrze ze jednak nie poszedlem bo bym poszedl na 12...a takto mialbym wyrzuty sumienia ze bylo umuwil;em sie i nie poszedlem Nooo.. pewnie.. biggrin nastepnym razem nieomieszkam zapytac nie tylko o miejsce i dzien ale i o godzine blaugh Koniecznie Ja tez ci przypomne dzien przedz sesja.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:31 am
zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:32 am
Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] niektorzy sie maja dobrze.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:33 am
Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] kurde ja owle albo snieg albo lato bo nie nawidze roztopow zwalszcza jak spadaja po parapetach stressed a tak w ogole to hej hejka setsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:34 am
opcy Gosiak zartujeciue Ze u was sniezy ^^ u mnie pogoda dzis byla jak w lipcu :] takie slonku i piekne niebo kurdesz a juz myslalam ze nagly atak wiosny :] a to tylko tak przelotnie :] niektorzy sie maja dobrze.... xp ehhh Noooo u mnie juz sie rzygac chce na widok sniegu... Az bania zaczyna bolec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|