|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ja rozumiem ale i tak niewiem z kad on ma az tyle tego wszystkiego sweatdrop taaaa? to xco tam jest napisane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delein *puff* Avsko, ja tylko na chwilkę.. 3nodding hej Deli xd Bry bry...jak mi się uda wyrobić, to wyślę ci dzisiaj resztę mp3...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:15 am
Miss_Karina Aidanna ja rozumiem ale i tak niewiem z kad on ma az tyle tego wszystkiego sweatdrop pisac, kupowac i sprzedawac i tak dalej xd xd blaugh a myslisz ze tak nierobie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ja rozumiem ale i tak niewiem z kad on ma az tyle tego wszystkiego sweatdrop doswiatcenie+kumple
rynn, ja robie donacie. ale 10 listuw miesiecznie musze sam sobie zostawic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina Delein *puff* Avsko, ja tylko na chwilkę.. 3nodding hej Deli xd Bry bry...jak mi się uda wyrobić, to wyślę ci dzisiaj resztę mp3... okis whee ale filmik... co z nim >.>? sorki ze tak sie pytam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:17 am
_cleef_ Aidanna ja rozumiem ale i tak niewiem z kad on ma az tyle tego wszystkiego sweatdrop doswiatcenie+kumple
rynn, ja robie donacie. ale 10 listuw miesiecznie musze sam sobie zostawic. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:18 am
Miss_Karina okis whee ale filmik... co z nim >.>? sorki ze tak sie pytam ^^" Muszę go tylko przegrac, ale czekam aż kumpela mi go odda. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:20 am
Delein Miss_Karina okis whee ale filmik... co z nim >.>? sorki ze tak sie pytam ^^" Muszę go tylko przegrac, ale czekam aż kumpela mi go odda. whee ahiam whee ja tez niecierpliwie na niego czekam whee jak po raz pierwszy obejrzalam...poprostu zakochalam sie w tym filmie blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:22 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina okis whee ale filmik... co z nim >.>? sorki ze tak sie pytam ^^" Muszę go tylko przegrac, ale czekam aż kumpela mi go odda. whee ahiam whee ja tez niecierpliwie na niego czekam whee jak po raz pierwszy obejrzalam...poprostu zakochalam sie w tym filmie blaugh 3nodding o jakim filmiku mowicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:24 am
Miss_Karina ahiam whee ja tez niecierpliwie na niego czekam whee jak po raz pierwszy obejrzalam...poprostu zakochalam sie w tym filmie blaugh 3nodding Jest boski...ech normalnie dziewczyna z mojej szkoły sprowadza sobie z Anglii koszulki z NBC...szlag by ją == Rynn- jeeej, to może założymy jakiś fanklub blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|