|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:01 am
_cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke niespieszy mi sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:03 am
elo yo raps smile jestem na migracji buehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Aida... TNJ POSTY stare bo jeszcze trafisz na Czarna Liste lojps... dzieki ze powiedzialas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:05 am
_cleef_ _cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to nic z tgo nie rozumiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:06 am
Gosiak _cleef_ _cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to nic z tgo nie rozumiem ^^ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:07 am
Gosiak elo yo raps smile jestem na migracji buehehehe hejka cleef.... i ty myslisz ze ja tak to wszystko moglabym zrobic.... stare w markecie niemam pozwolenia na sprzedarz bo za drogie jest to pozwilenie a z reszta siedze na necie tylko w soboty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:07 am
*puff* Avsko, ja tylko na chwilkÄ™.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:08 am
Gosiak _cleef_ _cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to nic z tgo nie rozumiem ^^ ani ja- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko, ja tylko na chwilkÄ™.. 3nodding hej Deli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Gosiak _cleef_ _cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to nic z tgo nie rozumiem ^^ stare no co w kooncu jestem tym glupszym pokoleniem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:10 am
_cleef_ Gosiak _cleef_ _cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to nic z tgo nie rozumiem ^^ stare idem troszku pobumpować.... musze kase zarobić..... musze cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:11 am
_cleef_ Gosiak _cleef_ _cleef_ Aidanna surprised no to brawo ja tak nieumiem poczekaj chwilke zpiesze sie, ale nietak latwo znalesc to nic z tgo nie rozumiem ^^ stare no co w kooncu jestem tym glupszym pokoleniem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:11 am
ja rozumiem ale i tak niewiem z kad on ma az tyle tego wszystkiego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:13 am
Aidanna ja rozumiem ale i tak niewiem z kad on ma az tyle tego wszystkiego sweatdrop pisac, kupowac i sprzedawac i tak dalej xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|