|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:35 am
i teraz ide na wyzerke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:35 am
Vykk Aidanna Vykk ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Mój brat zabiera kompa do Kraka... ja on moze... zaszantazuj go....!!!!!!! domokun bo inaczej my tam przyjdziemy scream Ale on mu jest potrzebny do pracy... od czego sa kafeiki interentowe??ja przez 8 miechow jechalem gildie w kafeii... xp hehhe u mnie niema zadnych kafejek internetowych sweatdrop hmm..szkola??znajomi z netem?? w szkole zanim by sie stronka wlaczyla bylby juz dzwonek na przerwe a u kumpli niebende siedziec bo niewypada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:38 am
Aidanna w szkole zanim by sie stronka wlaczyla bylby juz dzwonek na przerwe a u kumpli niebende siedziec bo niewypada u nmie to net najczenciej jest wyłonczony że nawet lekcji nie idzie prowadzić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:39 am
Aidanna w szkole zanim by sie stronka wlaczyla bylby juz dzwonek na przerwe a u kumpli niebende siedziec bo niewypada eee to ty ciekich kumpli masz...ja tam ich wykorzystywalem kiedy moglem nawet jednego wciagnale ...kiedy mielismy miec wieczor z wladca pierscieni a wyszlo ze 3/4 nocy przeisedzielismy na gaii wysylajac do siebie PMy i gadajac na HQ[w tej chwili HP] do 6 nad ranem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:40 am
Kopciuszek Aidanna w szkole zanim by sie stronka wlaczyla bylby juz dzwonek na przerwe a u kumpli niebende siedziec bo niewypada u nmie to net najczenciej jest wyłonczony że nawet lekcji nie idzie prowadzić a z reszta ja niemam informatyki tylko mam religie w tej salce... i czasami gramy soie klasa w queka i z ksiedzem i jest fajnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:40 am
hej, dzieńdoberek, ja tylko na moment... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:43 am
Raticiel hej, dzieńdoberek, ja tylko na moment... 3nodding hejka tak czy siak... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:44 am
huhu coraz lepiej idzie mi lowienie nad mozem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:45 am
Lena, odchodzisz z gaii? abuu.. :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:45 am
Vykk Raticiel hej, dzieńdoberek, ja tylko na moment... 3nodding hejka tak czy siak... blaugh u brata tetem, płytki nagrywam... inuyashę ogladam... glodna jestem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:46 am
Rynn the Vampire Lena, odchodzisz z gaii? abuu.. :< okropne jak ktos musi odchodzic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:47 am
Rynn the Vampire Lena, odchodzisz z gaii? abuu.. :< *ociera dyskretnie łezkę...* Rynn- i jak mooj rysunek? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:47 am
Aidanna (..) ja niemam informatyki tylko mam religie w tej salce... i czasami gramy soie klasa w queka i z ksiedzem i jest fajnie blaugh lol blaugh ksiadz to pewnie niezly zabijaka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|