|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:59 am
Vykk Aidanna Miss_Karina Aidanna Miss_Karina Aidanna lajf ys brutal end pelnas of zasadzkas niestety nyo... ooo ludzie whee skanowalam fotki do notatek sweatdrop heh... kto by wiedzial ze szukanie w ksiazkach i necie fotek roznych tam zabytkow architektury/rzezby/malarstwa jest takie nuzace i dlugie? xd xd xp whee Meluś 4laugh i jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 18 latek!!!! xd xd oooo to odemnie tez.... sto lat.... ja tez sie do tych zyczen przylaczam...a swoja droga to dawno ci na gaii nie widzialem *spoglada na LH*a temu co sie stalo??...znaczy sie hej heh no coz a zyczenia dziekuje*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina [ Kaku ] czesc, Nie znamy sie coprawda, ale zycze wszystkiego dobrego w urodziny 3nodding heh... wczoraj Sayo skonczyl 18 a dzis Melus xd esh ci staruszkowie >.< ide zrobic salatke na obiad ^^ bede pozniej baju baju ^^ btw. Pisiek co taka minka? O.o" papa...ja tez juz staruch jestem w wakacje stuknie mi 19...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ma ktos porzyczyc wedke... oddam na 1000%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:04 am
Melania Moon dzieki wam biggrin *przytula* wzystkiego najlepszego witam wszystkich heart ehhh...ja urodzinki mam dopiero 12 listopada sad ale też 18 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:05 am
hejka cleef hejka kopciuszek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:06 am
Czesc...
ktos chyba ma urodziny prawda??
*wyciaga wielki piecia warstwowy tort z napisem "wszystkiego naj naj naj lepszego" tort jest w pieciu smakach ; czekoladowym, rumowym, truskawkowym, orzechowym i waniljowym*
biggrin biggrin biggrin smile smile biggrin biggrin 3nodding 3nodding xd smile biggrin biggrin blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:07 am
Will-fire Czesc... ktos chyba ma urodziny prawda?? *wyciaga wielki piecia warstwowy tort z napisem "wszystkiego naj naj naj lepszego" tort jest w pieciu smakach ; czekoladowym, rumowym, truskawkowym, orzechowym i waniljowym* biggrin biggrin biggrin smile smile biggrin biggrin 3nodding 3nodding xd smile biggrin biggrin blaugh 3nodding xd krajam sobie czekoladowego i orzechowego... mniam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:08 am
Kopciuszek Melania Moon dzieki wam biggrin *przytula* wzystkiego najlepszego witam wszystkich heart ehhh...ja urodzinki mam dopiero 12 listopada sad ale też 18 smile dzieki ale jestescie kochani biggrin *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:08 am
ja też coś mam *wyciąga 3 litrowego szampana i kieliszki, rozlewa wszystkim szampana* prosze sie częstować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:09 am
Will-fire Czesc... ktos chyba ma urodziny prawda?? *wyciaga wielki piecia warstwowy tort z napisem "wszystkiego naj naj naj lepszego" tort jest w pieciu smakach ; czekoladowym, rumowym, truskawkowym, orzechowym i waniljowym* biggrin biggrin biggrin smile smile biggrin biggrin 3nodding 3nodding xd smile biggrin biggrin blaugh 3nodding xd hejka...ja moze sie pozniej poczestuje jak cos jeszcze zostanie tymczasem chyba bede mykal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:10 am
Will-fire Czesc... ktos chyba ma urodziny prawda?? *wyciaga wielki piecia warstwowy tort z napisem "wszystkiego naj naj naj lepszego" tort jest w pieciu smakach ; czekoladowym, rumowym, truskawkowym, orzechowym i waniljowym* biggrin biggrin biggrin smile smile biggrin biggrin 3nodding 3nodding xd smile biggrin biggrin blaugh 3nodding xd dziekuje crying (ze szczescia) *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|