|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:34 am
...dobra - ja zdupiam ...Trzymajta się ...Sayonara ludziska! biggrin ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciekawie, mialem ciezki piatek..kiedy ktos o 23:30 wyciaga cie na sanki stanowczo odmawiaj xd teraz nabieram sil na wieczorny maraton filmowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra - ja zdupiam ...Trzymajta się ...Sayonara ludziska! biggrin ... ninja narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:36 am
[ Kaku ] ciekawie, mialem ciezki piatek..kiedy ktos o 23:30 wyciaga cie na sanki stanowczo odmawiaj xd teraz nabieram sil na wieczorny maraton filmowy. ale wiczirkiem bylo fajnie.... siedzialam na krzeslach z kolezanka przed klatka i jadlysmy grepfruta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:37 am
Aidanna ja sie poplacze na zakonczenie roku crying a to juz tak nie dulgo ja prawie bez emocji pozegnalam sie z moja klasa z podstawowki... bylam szczesliwa ze ten okres sie skonczyl. nie mam za dobrych wspomnien z podstawowki. ale z ostatnie lata (3 i 4 klasa) z licka byly fajne i troche ciezko mi bylo zegnac sie z liceum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:39 am
Miss_Karina Aidanna mhm, pozegnania z klasa nie sa lekkie, ale zmienisz swoje nastawienie, kiedy pojdziesz do liceum 3nodding ja sie poplacze na zakonczenie roku crying a to juz tak nie dulgo ja prawie bez emocji pozegnalam sie z moja klasa z podstawowki... bylam szczesliwa ze ten okres sie skonczyl. nie mam za dobrych wspomnien z podstawowki. ale z ostatnie lata (3 i 4 klasa) z licka byly fajne i troche ciezko mi bylo zegnac sie z liceum... porzegnania sa trudne... a wtym roku przeprowadza sie moja najlepsza przyjaciolka to wtedy sie naprawde rozkleje... ja ja znam od zawsze. naprawde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:44 am
lajf ys brutal end pelnas of zasadzkas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:45 am
a wiecie co.... dwa tygodnie temu mialam bierzmowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:46 am
Aidanna lajf ys brutal end pelnas of zasadzkas niestety nyo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:46 am
pisze sama do siebie... supper
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:48 am
Miss_Karina Aidanna lajf ys brutal end pelnas of zasadzkas niestety nyo... ooo ludzie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:48 am
Miss_Karina Aidanna lajf ys brutal end pelnas of zasadzkas niestety nyo... and sometimes kopas w dupas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:50 am
Vykk Miss_Karina Aidanna lajf ys brutal end pelnas of zasadzkas niestety nyo... and sometimes kopas w dupas wlasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|