|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:36 am
...Vykk - może mały sparring na Arenie Egops'u? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:38 am
Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:39 am
Ann_Miho Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek?? a po co do szpitala mialabys isc eek question Yosei...hmmm...a w jakich realiach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:42 am
Vykk Ann_Miho Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek?? a po co do szpitala mialabys isc eek question Yosei...hmmm...a w jakich realiach?? ...to właź na Arene a nie gadaj tutaj! ...bo mam tylko 15 minut! ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:43 am
[marznie w kącie].....brrrr surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:44 am
Vykk Ann_Miho Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek?? a po co do szpitala mialabys isc eek question Yosei...hmmm...a w jakich realiach?? Obawiam, ze niestety chyba tak bede sie przed tym bronic, ale napewno wroce do was obiecalam kilku osobom jeszcze kilka rzeczy a ja zawsze dotrzymuje obietnicy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:48 am
Ann_Miho Vykk Ann_Miho Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek?? a po co do szpitala mialabys isc eek question Yosei...hmmm...a w jakich realiach?? Obawiam, ze niestety chyba tak bede sie przed tym bronic, ale napewno wroce do was obiecalam kilku osobom jeszcze kilka rzeczy a ja zawsze dotrzymuje obietnicy. ale pytanie brzmialo po co stare kitty...lap grzejniczek*rzuca w jej kierunek grzejnik*[nie mylic z rzuca w nia...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:49 am
Vykk Ann_Miho Vykk Ann_Miho Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek?? a po co do szpitala mialabys isc eek question Yosei...hmmm...a w jakich realiach?? Obawiam, ze niestety chyba tak bede sie przed tym bronic, ale napewno wroce do was obiecalam kilku osobom jeszcze kilka rzeczy a ja zawsze dotrzymuje obietnicy. ale pytanie brzmialo po co stare kitty...lap grzejniczek*rzuca w jej kierunek grzejnik*[nie mylic z rzuca w nia...] thx blaugh [łapie] auuu poparzył mi łapki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:50 am
Zapalenie pluc ciagle mi doskwiera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:53 am
Kitty-ShadowCat Vykk Ann_Miho Vykk Ann_Miho Heh a ja w poniedzialek do lekarza. Mam nadzieje ze uda mi sie wymigac od szpitala. Trzymajcie za mnie kciuki *znow zaczyna sprzatac* co za balagan, kiedy tu ostatnio byl porzadek?? a po co do szpitala mialabys isc eek question Yosei...hmmm...a w jakich realiach?? Obawiam, ze niestety chyba tak bede sie przed tym bronic, ale napewno wroce do was obiecalam kilku osobom jeszcze kilka rzeczy a ja zawsze dotrzymuje obietnicy. ale pytanie brzmialo po co stare kitty...lap grzejniczek*rzuca w jej kierunek grzejnik*[nie mylic z rzuca w nia...] thx blaugh [łapie] auuu poparzył mi łapki crying crying jestem ciekaw jak grzejnik wyrwany ze sciany bezmozlwosci dostarczania ciepla moze poparzyc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:55 am
crying ale poparzył.... ał crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:58 am
Kitty-ShadowCat crying ale poparzył.... ał crying bieactwo...ale zoacz ile sniegu masz na zewnatrz..wykorzystaj to co dala ci natura... xd edit...dwuznacznosc przypadkowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:59 am
Widzę Vykk ze sie wyspales bo humorek dopisuje Ci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:59 am