|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:22 am
Kitty-ShadowCat zimmnno..... brrrrr surprised tylko nie mow ze potrzebujesz kogos zeby cie rozgrzac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:23 am
Vykk Kitty-ShadowCat zimmnno..... brrrrr surprised tylko nie mow ze potrzebujesz kogos zeby cie rozgrzac... blaugh potrzebooje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:24 am
...Trzymaj się! ...Sayonara biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:25 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat zimmnno..... brrrrr surprised tylko nie mow ze potrzebujesz kogos zeby cie rozgrzac... blaugh potrzebooje sweatdrop ciekawe kogo ninja narka Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:26 am
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat zimmnno..... brrrrr surprised tylko nie mow ze potrzebujesz kogos zeby cie rozgrzac... blaugh potrzebooje sweatdrop ciekawe kogo ninja narka Sei ciekawe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:27 am
Hej wszystkim. Vykk no wiesz ta twoja dwuznacznosc dobija mnie powoli. Chyba bede musiala sie wziasc za poczadki to moze wkoncu wiosna przyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:27 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat zimmnno..... brrrrr surprised tylko nie mow ze potrzebujesz kogos zeby cie rozgrzac... blaugh potrzebooje sweatdrop ciekawe kogo ninja narka Sei ciekawe xd ...kurde - ale bystra rozmowa xd (wiem, czepiam się)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:28 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat zimmnno..... brrrrr surprised tylko nie mow ze potrzebujesz kogos zeby cie rozgrzac... blaugh potrzebooje sweatdrop ciekawe kogo ninja narka Sei ciekawe xd no to co nie pochwalisz sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:29 am
Ann_Miho Hej wszystkim. Vykk no wiesz ta twoja dwuznacznosc dobija mnie powoli. Chyba bede musiala sie wziasc za poczadki to moze wkoncu wiosna przyjdzie ...Odczep się od Vykk'a! ... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:29 am
Ann_Miho Hej wszystkim. Vykk no wiesz ta twoja dwuznacznosc dobija mnie powoli. Chyba bede musiala sie wziasc za poczadki to moze wkoncu wiosna przyjdzie hejka..ktora znowu dwuznacznosc..??ja tu zadnych dwuznacznosci nie widze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:30 am
Ja- Yosei Kitty-ShadowCat Vykk ciekawe kogo ninja narka Sei ciekawe xd ...kurde - ale bystra rozmowa xd (wiem, czepiam się) heh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:32 am
Vykk no to co nie pochwalisz sie blaugh domyśl się blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:33 am
Kitty-ShadowCat Vykk no to co nie pochwalisz sie blaugh domyśl się blaugh przeciez nie ma tu wodza... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:34 am
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk no to co nie pochwalisz sie blaugh domyśl się blaugh przeciez nie ma tu wodza... stare dżizes rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|