|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:07 am
czesc wam... .... chrrrrap....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:18 am
heloł blaugh mam pytanie. pamietacie moze taka dobranocke, w ktorej bialy niedzwiedz latal balonem i mial duszka w butelce? sweatdrop ktos moze wie jaki to mialo tytul? bo przypomniala mi sie wczoraj ta bajka, ale nie pamietam jak to sie nazywalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:22 am
kingus heloł blaugh mam pytanie. pamietacie moze taka dobranocke, w ktorej bialy niedzwiedz latal balonem i mial duszka w butelce? sweatdrop ktos moze wie jaki to mialo tytul? bo przypomniala mi sie wczoraj ta bajka, ale nie pamietam jak to sie nazywalo xp emmm... nie pamietam takiej bajki... ale jak wygladala? bylo to anime japomnskie, europejska kreskowka czy kukielki? kurde... kawa sie przyda.... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:27 am
Miss_Karina kingus heloł blaugh mam pytanie. pamietacie moze taka dobranocke, w ktorej bialy niedzwiedz latal balonem i mial duszka w butelce? sweatdrop ktos moze wie jaki to mialo tytul? bo przypomniala mi sie wczoraj ta bajka, ale nie pamietam jak to sie nazywalo xp emmm... nie pamietam takiej bajki... ale jak wygladala? bylo to anime japomnskie, europejska kreskowka czy kukielki? kurde... kawa sie przyda.... ... musze leciec, bo zaraz mam japonski. a gdyby ktos pamietaj jaki tytyul ma ta bajka to blagam przyslijcie mi pm'a xp milego dnia wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:41 am
wstawać się nie chciało sweatdrop ale trzeba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:44 am
Kitty-ShadowCat wstawać się nie chciało sweatdrop ale trzeba Nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:56 am
...no nareszcie jakiś ruch ...Ohayo Wam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:57 am
*Przytula*Nyu=^_^= *Ai skacze na Yoseia*Purrrr whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:58 am
Sei chan *Przytula*Nyu=^_^= *Ai skacze na Yoseia*Purrrr whee ...przepraszam, ale co purrr? ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:00 am