|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:16 pm
hey,
jest tu jeszcze ktos? bardzo przyjemnie zasypalo sniegiem..mm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:18 pm
[ Kaku ] hey, jest tu jeszcze ktos? bardzo przyjemnie zasypalo sniegiem..mm.. tylko najtwardsi partyzanci zostali.... ja sobie robie przerwe w ogladaniu Slayersów właśnie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:32 pm
a to sie bawcie dobrze, ja sie muzyka zadowolilam... xd milego wam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:32 pm
[ Kaku ] opcy [ Kaku ] hey, jest tu jeszcze ktos? bardzo przyjemnie zasypalo sniegiem..mm.. tylko najtwardsi partyzanci zostali.... ja sobie robie przerwe w ogladaniu Slayersów w�‚a�›nie.... oho, ruscy partyzanci nie poddaja sie tak latwo..starzy wymiatacze. to milego ogladania. ja dzisiaj mam playliscie Paranoia Agent. ja mam jeszcze od kumpla Midori no Hibi przyniesione....... ale to juz chyba nie dzis...... wracam do Slayersów...... nara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:43 pm
lal forum ozylo xd hejka opcy ,kaku!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:22 pm
Chyba nikogo nie ma... uuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:26 pm
novelin Chyba nikogo nie ma... uuu jak to nie a ja to co!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:28 pm
Vykk novelin Chyba nikogo nie ma... uuu jak to nie a ja to co!!! Ooo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:31 pm
novelin Vykk novelin Chyba nikogo nie ma... uuu jak to nie a ja to co!!! Ooo ^^ no i co tam porabiasz??slysallem ze wino z cola mieszalas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:31 pm
Do spania a nie, przed kompem siedzieć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:33 pm
Vykk novelin Vykk novelin Chyba nikogo nie ma... uuu jak to nie a ja to co!!! Ooo ^^ no i co tam porabiasz??slysallem ze wino z cola mieszalas blaugh A to mała papla Ib Ci zdała relacje jak widać ;] Nie ja mieszałam, tylko mi mieszali ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:33 pm
novelin Do spania a nie, przed kompem siedzieć ^^ phi dopiero co Irbi poszla...mnie tam spac sie nie chcec...ja siedziec i czatowac na ludzi domokun ...bo nudno tu samemu bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 4:34 pm
novelin Vykk novelin Vykk novelin Chyba nikogo nie ma... uuu jak to nie a ja to co!!! Ooo ^^ no i co tam porabiasz??slysallem ze wino z cola mieszalas blaugh A to mała papla Ib Ci zdała relacje jak widać ;] Nie ja mieszałam, tylko mi mieszali ;D tak ale tylko mala blaugh z reszta bylo ciekawei ...dopuki ci to wszystko nie zwietrzalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|