|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:47 am
Ej czy wam tesz przezcału czas wywala Criticakl Errory- bo albo mam słabe p-ołączenie z netemm (pogoda) albo Gaiia sie niszczy...?? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:48 am
herubinek Ej czy wam tesz przezcału czas wywala Criticakl Errory- bo albo mam słabe p-ołączenie z netemm (pogoda) albo Gaiia sie niszczy...?? surprised heh sypie sie biggrin i tyle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:48 am
herubinek Ej czy wam tesz przezcału czas wywala Criticakl Errory- bo albo mam słabe p-ołączenie z netemm (pogoda) albo Gaiia sie niszczy...?? surprised raczej wali sie na leb na szyje-gaia oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:49 am
Vykk herubinek Ej czy wam tesz przezcału czas wywala Criticakl Errory- bo albo mam słabe p-ołączenie z netemm (pogoda) albo Gaiia sie niszczy...?? surprised raczej wali sie na leb na szyje-gaia oczywiscie mi tesh nie działa jak należy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:50 am
PointZer0 Witam przybyłym... *wścieklutki na gaie wierci w fundamentach otwory na mini-ładunki jądrowe* stressed *pomaga wiercić diury xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat PointZer0 Kitty-ShadowCat tylko jedna osoba potrafi sprawić że czuję się naprawde lepiej sad Racja , jesteś nią tylko Ty. A teraz powiedz moze co się stało. niemogę.... myślę że ta osoba ktsię ze mna pokłoociła nie chce abym o tym moowiła.... sad No , jak wolisz. Pamietaj ze pogadać masz zawsze z kim. *podłącza zapalnik* Witaj Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao herubinek Ej czy wam tesz przezcału czas wywala Criticakl Errory- bo albo mam słabe p-ołączenie z netemm (pogoda) albo Gaiia sie niszczy...?? surprised heh sypie sie biggrin i tyle xp No mn ie zasypuje- ale śnieg sad crying ( xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:52 am
O.o. dobsh że jesteś.... *przytul* mam dla ciebie gifa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:54 am
herubinek YumiTao herubinek Ej czy wam tesz przezcału czas wywala Criticakl Errory- bo albo mam słabe p-ołączenie z netemm (pogoda) albo Gaiia sie niszczy...?? surprised heh sypie sie biggrin i tyle xp No mn ie zasypuje- ale śnieg sad crying ( xd ) Mnie tez razz ale podobno tylko jakies 10 dni jeszcze ma pruszyć...a potem tylko ciepełko bedzie xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:56 am
hejka leth...jezu mam powoli dosc tych bledow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|