|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:25 am
Sei chan Lethiel 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki* *Z szafki wypadają patelnie*Nyu^ ^ *uchyla sie przed przelatoojacą patelnia* eek ........ xd ... otwieramy dalej !!! 4laugh *podbiega do następnej szafeczki* *otwiera* eek *wypadaja puste butelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:27 am
Omega Sun Lethiel 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki* ehh... ja tez ciągle i dlatego nigdy nie mam kasy, ale za to posiadam calą masę gaiowych ubranek wink hieh whee ... wydawanie pieniashkoof jest takie przyjemne whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:27 am
Lethiel Sei chan Lethiel 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki* *Z szafki wypadają patelnie*Nyu^ ^ *uchyla sie przed przelatoojacą patelnia* eek ........ xd ... otwieramy dalej !!! 4laugh *podbiega do następnej szafeczki* *otwiera* eek *wypadaja puste butelki* Nyu^ ^ ale ich dużo*Zawisa na drzwiczkach kolejnej szafki, z której wypadają garnki* Ja sobie podzieliłam mam 12600g, na wydatki i 1000g zebranych na questa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:31 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel 4 k eek .... ja najtańsze za 4 895 widzialam sad .. ech..... nie moge tyle wydawać... zbieram na questa whee .. ale i tak ciagle wydaje.... *zaglada przez ramie Sei do szafeczki* *Z szafki wypadają patelnie*Nyu^ ^ *uchyla sie przed przelatoojacą patelnia* eek ........ xd ... otwieramy dalej !!! 4laugh *podbiega do następnej szafeczki* *otwiera* eek *wypadaja puste butelki* Nyu^ ^ ale ich dużo*Zawisa na drzwiczkach kolejnej szafki, z której wypadają garnki* Ja sobie podzieliłam mam 12600g, na wydatki i 1000g zebranych na questa. *kuca i otwiera następną szafke* *wypadaja szklanki* ups... xd *kilka z nich tłucze sie z trzaskiem* ja mialam uzbierane 56 260 ale troshku mi sie wydalo... i teraz jush 51 659 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:32 am
Lethiel *kuca i otwiera następną szafke* *wypadaja szklanki* ups... xd *kilka z nich tłucze sie z trzaskiem* ja mialam uzbierane 56 260 ale troshku mi sie wydalo... i teraz jush 51 659 sweatdrop Nyu i tak masz dużo. *Skacze do następnej szafki, drzwiczki się urywają, a z szafki wypada kilka pełnych butelek*Nyu eek *Wskakuje na lodówkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:33 am
Sei chan Lethiel *kuca i otwiera następną szafke* *wypadaja szklanki* ups... xd *kilka z nich tłucze sie z trzaskiem* ja mialam uzbierane 56 260 ale troshku mi sie wydalo... i teraz jush 51 659 sweatdrop Nyu i tak masz dużo. *Skacze do następnej szafki, drzwiczki się urywają, a z szafki wypada kilka pełnych butelek*Nyu eek *Wskakuje na lodówkę* eek .... *patrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:34 am
Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:35 am
jejku, strasznie bogate jesteście eek Ja mam tylko 1500g sweatdrop A najwięcej miałam 46k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:36 am
Sei chan Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu?? bo tam są zwłoki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:37 am
Sei chan Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu?? nio bo w takich lodoowkach zazwyczaj siedza dziwne rzeczy...... gonk *chowa sie na szafeczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:38 am
Lethiel Sei chan Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu?? nio bo w takich lodoowkach zazwyczaj siedza dziwne rzeczy...... gonk *chowa sie na szafeczke* *Otwiera lodówkę*Lody!!!!*Wyciąga kilka kubełków z lodami* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:39 am
Omega Sun Sei chan Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu?? bo tam są zwłoki wink a nie moowilam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:43 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu?? nio bo w takich lodoowkach zazwyczaj siedza dziwne rzeczy...... gonk *chowa sie na szafeczke* *Otwiera lodówkę*Lody!!!!*Wyciąga kilka kubełków z lodami* whee *Bierze łyżkę i otwiera kubełek z czekoladowymi lodami*Nyu 4laugh Pychotka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:45 am
Sei chan Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel eek .... *ptrzy na lodoowke* lepiej tego nie otwieraj sweatdrop xd Czemu nie?? Nyu?? nio bo w takich lodoowkach zazwyczaj siedza dziwne rzeczy...... gonk *chowa sie na szafeczke* *Otwiera lodówkę*Lody!!!!*Wyciąga kilka kubełków z lodami* whee *Bierze łyżkę i otwiera kubełek z czekoladowymi lodami*Nyu 4laugh Pychotka 4laugh lodziki 4laugh *zeskakooje z szafki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:48 am
Lethiel Sei chan *Bierze łyżkę i otwiera kubełek z czekoladowymi lodami*Nyu 4laugh Pychotka 4laugh lodziki 4laugh *zeskakooje z szafki* *Podaje Lethiel łyżkę i kubełek*Nyu^ ^ Truskawkowe, lubisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|