|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:10 pm
opcy YumiTao opcy Arife No panowie, kontrola sprzętu PTAKI na wierzch !! Raus !! mrgreen pirate nie.................... nie marudz cool tylko pokazuj swiatu mrgreen tja........ nie....... to ci majetk juz nie pokaze.... domokun ani na zadna z partyzantek nie licz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:14 pm
YumiTao opcy YumiTao opcy Arife No panowie, kontrola sprzętu PTAKI na wierzch !! Raus !! mrgreen pirate nie.................... nie marudz cool tylko pokazuj swiatu mrgreen tja........ nie....... to ci majetk juz nie pokaze.... domokun ani na zadna z partyzantek nie licz mrgreen i tak mi majtek nie pokazalas nigdy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:16 pm
opcy i tak mi majtek nie pokazalas nigdy xp dobra pokazac nie pokazałam ale zazwyczaj informowałam Cie o swojej bieliznie mrgreen teraz to ci juz nic nie powiem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:21 pm
YumiTao opcy i tak mi majtek nie pokazalas nigdy xp dobra pokazac nie pokazałam ale zazwyczaj informowałam Cie o swojej bieliznie mrgreen teraz to ci juz nic nie powiem cool przypieram, popieram i zapieram sie wraz z Yumi !! Moich gaci tez nie dostaniecie !! zaplace Bali 1,5 raza tyle za ta fote ile jej dacie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:22 pm
ja tu widze jakis bunt wsrod szeregowych partyzantow.. towarzyszu opcy... jakos bedzie sie trzeba z tym uporac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:23 pm
Arife YumiTao opcy i tak mi majtek nie pokazalas nigdy xp dobra pokazac nie pokazałam ale zazwyczaj informowałam Cie o swojej bieliznie mrgreen teraz to ci juz nic nie powiem cool przypieram, popieram i zapieram sie wraz z Yumi !! Moich gaci tez nie dostaniecie !! zaplace Bali 1,5 raza tyle za ta fote ile jej dacie !! a ja napieram rofl kto nda wiecej? pirate ja byc za Yumi przy najblizszej okazji pokaze majtki opcemu bo jest fajnye chlopcy wam chyba przygrzalo.. sad sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:24 pm
Ozzwald ja tu widze jakis bunt wsrod szeregowych partyzantow.. towarzyszu opcy... jakos bedzie sie trzeba z tym uporac mrgreen najlepiej "losowo"......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:25 pm
opcy Ozzwald ja tu widze jakis bunt wsrod szeregowych partyzantow.. towarzyszu opcy... jakos bedzie sie trzeba z tym uporac mrgreen najlepiej "losowo"......... mrgreen wyliczanka.. ene due rabe... zerzarl bocian zabe... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:27 pm
kobieca rewolucja ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:28 pm
YumiTao kobieca rewolucja ? mrgreen Przedstawcie jakies postulaty bysmy mogli je odrzucic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:28 pm
Opcy gdzie jest moj post do cholery domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:29 pm
Ozzwald YumiTao kobieca rewolucja ? mrgreen Przedstawcie jakies postulaty bysmy mogli je odrzucic... albo bezczelnie przekrecic....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:30 pm
YumiTao Opcy gdzie jest moj post do cholery domokun przepraszam to ja niechcacy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:30 pm
YumiTao Opcy gdzie jest moj post do cholery domokun ja niczego nie usuwalem..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|