|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 12:03 pm
ZebraDeath pierwsza część remontowej apokalipsy ma się ku końcowi! rolleyes nie chcę znać ciągu dalszego, ważne że przeżyłam. OMG, znam to, u mnie to się ciągnęło prawie dwa miechy. Jeszcze dzisiaj i jutro muszę sprzątać po tym ninja Justinka Wytrzymalam na jachcie 9 dni i jestem z siebie dumna mrgreen Opalona na murzyna, tylko nadal mnie buja jak siedze, przec kompem whee Mroovecka Hahaha, też to miałam po zejściu z promu (kilka doooobrych dni na Atlantyku) biggrin A ja jade na Mazury pod namiot smile Jak tak czytam o waszych rejsach to czuję coraz większą determinację, żeby zorganizować sobie w końcu mój błotny basen, o którym już przez jakiś czas myślę xD Mroovecka: A gdzie dokładnie na Mazury? A nie lepiej na Warmię? (ja mieszkam na Warmii) xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 1:51 pm
to teraz ja xd zakonczylam moja pierwsza "powazna" synteze 3nodding [dla probki, teraz bede dla duzej ilosci zwiazkow przeprowadzac] zwiazek:  i przebieg reakcji dla zainteresowanych ninja 1 2 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 2:00 pm
WTF? Co to w ogóle jest? Możesz mi to nazwać?
Z przebiegu reakcji też niewiele zrozumiałem. xp
W każdym razie gratulacje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 2:09 pm
ichabot WTF? Co to w ogóle jest? Możesz mi to nazwać? Z przebiegu reakcji też niewiele zrozumiałem. xp W każdym razie gratulacje xD jak na razie niestety niewiele o takich zwiazkach wiem sweatdrop ale mamy chytry plan z moim partnerem pojsc na dodatkowy miesiac tam i moze jakos ustawic sie w czasie roku ninja zwiazek z klasy fulgimidow - co do nazwy to sie nie podejme jeszcze xd za szczaw jestem. klasa zwiazkow zowie sie jednak fulgidy. i wyciagne duzo z tego goscia na ich temat, bo to kurde piekne jest xd dziekowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 2:15 pm
A jakie to coś ma właściwości? Tzn. mam na myśli fizyczne, czyli jak to wygląda xd
Aha, no ja mogę się pochwalić, że dostałem się dzisiaj na analitykę medyczną. O farmacji wciąż marzę. Jeżeli w ogóle się tam dostanę, to dowiem się o tym baaardzo późno. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 2:22 pm
ichabot A jakie to coś ma właściwości? Tzn. mam na myśli fizyczne, czyli jak to wygląda xd Aha, no ja mogę się pochwalić, że dostałem się dzisiaj na analitykę medyczną. O farmacji wciąż marzę. Jeżeli w ogóle się tam dostanę, to dowiem się o tym baaardzo późno. xp sa to zoltawe krysztalki, cholernie drobne [przynajmniej moje tam wygladaly rano xd ] przy niewielkiej ilosci rozpuszczalnika staje sie klejace i oleiste. ma nieprzyjemny zapach, pozostawia zolte slady na dloniach, jednak nie zachodzi ze skora zadna reakcja, tylko zwyczajnie swini. doskonale schodzi, jak sie go zaleje spirytusem 3nodding ale jeszcze dokladniej Ci powiem, jak wyprodukuje tego wiecej, bo na razie to moze dlatego tak wygladac, ze jest tego bardzo malo i nie ma co liczyc na wieksze krysztaly z takich ilosci oo, gratulacje. to jest juz bardzo dobry kierunek, jak dla mnie 3nodding ale i tak twierdze, ze Ci sie uda. iesz na jakiej pozycji jestes chociaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 2:29 pm
Haha, rzeczywiście, to kurde piękne jest, brudzi ręce i śmierdzi rofl Napisz jak będziesz miała tego więcej. Mogłoby się przydać do jakichś niecnych celów xd
Moja pozycja na liście na farmację: 475 Obecnie linia odcięcia znajduje się między numerem 272, a 273...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 11:46 pm
ichabot Haha, rzeczywiście, to kurde piękne jest, brudzi ręce i śmierdzi rofl Napisz jak będziesz miała tego więcej. Mogłoby się przydać do jakichś niecnych celów xd Moja pozycja na liście na farmację: 475 Obecnie linia odcięcia znajduje się między numerem 272, a 273... ano, ale jednak weekend jest od odpoczywania. xd jestem padnieta. wczoraj wyszlam o 17, bo gosc stwierdzil, ze jest piatek, to nas wczesniej posci >< ale i tak kocham to miejsce i prawdopodobnie spedze tam kilka najblizszych lat - kilka dni temu stwierdzilismy, ze idziemy na lody. jak sie okazalo na pracpwni jest cala zastawa stolowa, tylko nikt nie wie wlasciwie po co o.o wiec pobralismy talerze, lyzczi z szafek [na chwile trzeba ylo zapomniec, ze sa do odczynikow], noz po sodzie i byla fiesta rofl o, co jeszcze do zwiazku - jak go potraktujesz ultrafioletem robi sie rozowy xd jakos to bedzie 3nodding a do kiedy masz czas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 26, 2009 12:05 pm
Nie ma jednoznacznie nigdzie napisane kiedy rekrutacja się skończy. Wydaje mi się, że skończy się wtedy, kiedy wszystkie miejsca na danym kierunku będą obsadzone tzn. do momentu kiedy wszyscy chętni prześlą odpowiednie dokumenty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 27, 2009 3:02 pm
no ja nie wiem.... mam cholerna skleroze. ale jeszcze klamka nie zapadla, wiec nicnie wiadomo 3nodding
powiem Ci, ze bede miala traume po dzisiejszym dniu - co prawda spektroskopia masowa wykazala, ze moj zwiazek, to ten, co chcialam otrzymac, ale druga metoda dala podobna wydajnosc co pierwsza... [czyli na razie dupa], ale do rzeczy:
jest takie urzadzenie, jak rozdzielacz. chodzi o wymiachanie 2 cieczy niemieszajacych sie [typu woda/toluern]. w kazdej z faz po nowym rozdziale cos sie rozpuszcza i kranikiem sie je dzili, ale najpierw trzeba wstrzasnac - i teraz owa trauma - co bys zrobil w momencie, gdy zaczalbys czuc, ze przecieka korek i kwas wylewa Ci sie na reke, w momencie, gdy musisz na ta strone przewalic ciecz, zeby odkrecic kurek, bo inaczej zwiekszajace cisnienie rozwali zalosc i walnie Ci tym w twarz? [na szczescie srtezone to nie bylo, wiec duzych sladow nie ma... ale bolalo><]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 12:44 pm
Będziesz miała co wnukom opowiadać rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 12:52 am
już mam farbę do swoich ścian whee i prawie 2/3 remontu skończone whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 3:31 am
ZebraDeath już mam farbę do swoich ścian whee i prawie 2/3 remontu skończone whee whee congratulation! Ja jak mysle co mnie czeka w przyszle wakacje to mi glowa peka. Caly salon, kuchnia i lazienka do generalnego remontu i kupno nowych mebli do pozostalej trojki pokoi.... Masaaaakra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 4:07 am
Ja z moim ojcem mamy jedno stanowisko jeżeli chodzi o remonty: Jak coś nie grozi katastrofą budowlaną, to nie ma sensu tego odnawiać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|