|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 9:25 am
Lurtzt jó kis kép hehe smile Narcisz hajrá hétfőtől wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 9:43 am
Köszi...adig még meg kell tanuljak 60 hibapont alatt maradni a helyesírásnál...sőt... 5 alatt kéne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 9:49 am
stranger12 Narcisz büszke vagyok rá, hogy ma elbalagtam... :S hmm....büszkék vagyunk rád virágom.... 3nodding jah én is büszke vagyok rád
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 10:00 am
Majd drukkolunk hogy a hibapontok felülkerekedjenek rajtad... xd Tudni illik csak úgy lehet alattuk maradni... xd 3nodding blaugh Büszkeségem hogy újraindítottam a kódfejtő klubbot... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 01, 2009 11:41 am
Grat... hát ez jó hosszú... Júniusban lenne rá inkább időm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:37 am
Büszkeségem hogy meg tudtam venni az egyik álom itemet az Elemental Wing
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 2:06 am
Lurzt Mivel annyira sokan jelentkeztettek (persze nem igaz) épp ezért randomba raktam be a karaktereket kép be íme  Rámtámadt egy lesifotós gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 10:01 am
Grat Lurzt smile Azt én is wishlistre tettem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 7:16 am
Madár? Akkor már inkább a géppisztolyos tüsszögő krumpli. (Mert olyan is van. )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 9:56 am
köszi mindenkinek biggrin nézdmán...én is rajta vagyok a képen biggrin Mádór ...és SÜN , SÜN !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 1:24 pm
sgergely Robi a mi víztisztítónk... Örömmel látom Robi hogy ezennel te is lediplomáztál és csatlakoztál a köztisztaságiakhoz... sweatdrop Büszkeségem... 9 meccsből csak 11-et vesztettem a Magyar Wesnoth Bajnokságon... rofl Itt vannak a selejtnek nyilvánításom eredményei... Arwen VS sgergelyfakivaki VS sgergelyTALTOS VS sgergelyÉs a pontok... (Legalul J csoport...) akkor te leszel a fűnyíró biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 1:40 pm
rofl benned sosem csalódok rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 12:52 pm
Robi!!! Most már komolyan félek hogy a harci hörcsög sorsára jutok és csak az avatárodon marad meg egy halvány vetületem mint Lurztnál... Egyébként az hogy most ép baromi komoly ruhában maradok az nem jelenti azt hogy a szemcsit meg a nyitott szájat elhagyhatod... Ez csak ideiglenes állapot.. 3nodding Egyébként mostmár igazán lehetnék apehellenőr... az igaz hogy ők elpusztulnak ha napfény éri őket vagy ép szeretet de egy apehellenőr legalább jól keres... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:45 pm
tényleg question eek a francba......pályát tévesztettem.... cry hova lettek az állataid.....régen vidámabb voltál????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 1:35 am
Megint az vagyok. 3nodding Valami még hiányzik... confused Így most valahogy még nem az igazi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|