|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:15 am
Ann_Miho Tak wiem nie mam ubran, ale niestety ktos mi ukradl poprzedni profil gdzie mialam wszystkie ubranka crying i musialam sie rejestrowac jeszcze raz bo nikt nie mogl mi pomoc uuu...*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast YumiTao sea-coast Ann_Miho Co do pochlaniania calej lodowki to ja tez tak mialam, ale 2 tyg. temu zaczelam diete 1000 kcal i schudlam juz 4 kg. Polecam ja bo efekt sa naprawde niezle. golasek sweatdrop lol wam tez wyskakują te Errory? cały czas stare wqrzajce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Tak wiem nie mam ubran, ale niestety ktos mi ukradl poprzedni profil gdzie mialam wszystkie ubranka crying i musialam sie rejestrowac jeszcze raz bo nikt nie mogl mi pomoc sea przytula biednego golaska wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:17 am
_cleef_ _cleef_ jesli ktos che pomocy w zdobywaniu zlota no to moze isc do mojego miejsca kture jest gdzies 75% gotowe
tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Co do pochlaniania calej lodowki to ja tez tak mialam, ale 2 tyg. temu zaczelam diete 1000 kcal i schudlam juz 4 kg. Polecam ja bo efekt sa naprawde niezle. ale u mnie nie tylko o objadanie się chodzi... wszędzie widze małe dzieci.... gonk śniło mi się że urodziłam 6-cio raczki..... gonk o bejbe crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayooo!!! Wszystkiego najlepszego z okazji ukonczonych 18 latek!!!! Duzo zdrowia, szczescia i pomyslnosci zycze!!!! (a takze jak najwiecej pieknych kobitek, browca i te de... xd ) 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Ann_Miho Co do pochlaniania calej lodowki to ja tez tak mialam, ale 2 tyg. temu zaczelam diete 1000 kcal i schudlam juz 4 kg. Polecam ja bo efekt sa naprawde niezle. ale u mnie nie tylko o objadanie się chodzi... wszędzie widze małe dzieci.... gonk śniło mi się że urodziłam 6-cio raczki..... gonk o bejbe crying crying masakra strzez sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:18 am
Kitty-ShadowCat Ann_Miho Co do pochlaniania calej lodowki to ja tez tak mialam, ale 2 tyg. temu zaczelam diete 1000 kcal i schudlam juz 4 kg. Polecam ja bo efekt sa naprawde niezle. ale u mnie nie tylko o objadanie się chodzi... wszędzie widze małe dzieci.... gonk śniło mi się że urodziłam 6-cio raczki..... gonk o bejbe crying crying lol prorocze sny ? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:18 am
kiedy ja miałam osiemnastke........ redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:21 am
Miss_Karina Sayooo!!! Wszystkiego najlepszego z okazji ukonczonych 18 latek!!!! Duzo zdrowia, szczescia i pomyslnosci zycze!!!! (a takze jak najwiecej pieknych kobitek, browca i te de... xd ) 4laugh 4laugh dzieki whee xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:21 am
sea-coast kiedy ja miałam osiemnastke........ redface 2 lata i 10 dni temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:22 am
YumiTao Kitty-ShadowCat Ann_Miho Co do pochlaniania calej lodowki to ja tez tak mialam, ale 2 tyg. temu zaczelam diete 1000 kcal i schudlam juz 4 kg. Polecam ja bo efekt sa naprawde niezle. ale u mnie nie tylko o objadanie się chodzi... wszędzie widze małe dzieci.... gonk śniło mi się że urodziłam 6-cio raczki..... gonk o bejbe crying crying lol prorocze sny ? xd xd oby nie gonk gonk Wszystkiego naj... Sayo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:24 am
sea-coast kiedy ja miałam osiemnastke........ redface a ja?!!!? ehhhhh szkoda gadac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:25 am
Sayokun Miss_Karina Sayooo!!! Wszystkiego najlepszego z okazji ukonczonych 18 latek!!!! Duzo zdrowia, szczescia i pomyslnosci zycze!!!! (a takze jak najwiecej pieknych kobitek, browca i te de... xd ) 4laugh 4laugh dzieki whee xd xd whee prosze XD za Saya!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|