|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:31 am
PointZer0 ... No , a ja lecę - zrobię Peta peta nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:32 am
opcy kropka Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare jezeli chodzi ci o cheese_slave to tak....... stare powiem szczerze, IDZE ROZSTROJU NERWOWEGO DOSTAĆ!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:33 am
Kitty-ShadowCat Hado- fajowa sygnaturka heart dzieki jako ruski-partyzant moge sie chwalic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka opcy kropka Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare jezeli chodzi ci o cheese_slave to tak....... stare powiem szczerze, IDZE ROZSTROJU NERWOWEGO DOSTAĆ!! scream no sweatdrop ja zgarniam jak narazie chease_slave i pie database ktos ma inne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:36 am
Sayokun kropka opcy kropka Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare jezeli chodzi ci o cheese_slave to tak....... stare powiem szczerze, IDZE ROZSTROJU NERWOWEGO DOSTAĆ!! scream no sweatdrop ja zgarniam jak narazie chease_slave i pie database ktos ma inne?? chocolate..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:36 am
Sayokun no sweatdrop ja zgarniam jak narazie chease_slave i pie database ktos ma inne?? no ja mam tylko cheese_slave'y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:37 am
_cleef_ I jak teraz ?  niezle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:39 am
Hadogenes Sayokun no sweatdrop ja zgarniam jak narazie chease_slave i pie database ktos ma inne?? no ja mam tylko chease_slave'y ty lepiej potwierdz tarde'a z wedka bo badyem to sie lowic nie da sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:41 am
@Sayo: widze ze plemniorowi nogi urosły......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:41 am
Własnie obliczylam ze potrzebne mi jakies 2 mln na moj superowy stroj xp ja tego nigdy nie uzbieram gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:42 am
Sayokun ty lepiej potwierdz tarde'a z wedka bo badyem to sie lowic nie da sweatdrop juz sie poprawiam biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:44 am
M-Teen Własnie obliczylam ze potrzebne mi jakies 2 mln na moj superowy stroj xp ja tego nigdy nie uzbieram gonk no, powiedz jakież to itemki Ci się marzą, powiedz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:45 am
jesli ktos che pomocy w zdobywaniu zlota no to moze isc do mojego miejsca kture jest gdzies 75% gotowe
tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|