|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:22 am
*patrzy smutno na wszytskich* coz, skoro ja tu jestem neiwidzialna to die. Papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:23 am
cirilla-chan *patrzy smutno na wszytskich* coz, skoro ja tu jestem neiwidzialna to die. Papa whee No dobra , przyznaję siebez bicia że przeoczyłem sweatdrop Witam i zostań sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:23 am
cirilla-chan *patrzy smutno na wszytskich* coz, skoro ja tu jestem neiwidzialna to die. Papa whee co sie denerwujesz ja tez jesteem z reguly ignorowany biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin a skoro i tak idziesz to pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:25 am
*słucha sobie koncertu* Björk - Live In Cambridge [1:06:08]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:25 am
PointZer0 cirilla-chan *patrzy smutno na wszytskich* coz, skoro ja tu jestem neiwidzialna to die. Papa whee No dobra , przyznaję siebez bicia że przeoczyłem sweatdrop Witam i zostań sweatdrop Po co? I tak amm kiepski tydzien, nei chce nikomu psuc humorku sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:26 am
Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:27 am
Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:28 am
kropka Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare jezeli chodzi ci o cheese_slave to tak....... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:29 am
cirilla-chan PointZer0 cirilla-chan *patrzy smutno na wszytskich* coz, skoro ja tu jestem neiwidzialna to die. Papa whee No dobra , przyznaję siebez bicia że przeoczyłem sweatdrop Witam i zostań sweatdrop Po co? I tak amm kiepski tydzien, nei chce nikomu psuc humorku sad Jak mozesz psućhumor komuś ? no , chyba ze taki mwłaśnie gadaniem. No , a ja lecę - zrobię Peta peta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:29 am
opcy kropka Boss... ludziska, czy wam tez forum nie działa?? stare jezeli chodzi ci o cheese_slave to tak....... stare norma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|