|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:09 am
_cleef_ Rynn the Vampire Ee, nie jest tak źle...nitemare scarf chodzi chyba po ok 230k-270k, dasz radę ^^ Cleef, ślicznie XD A, spylisz mi ten liścik? Ile chciałbyś w goldach za niego? nitemare scarf=245k, a nie 230 do 270
powiedz ile masz to sie dogadamy az wstyd sie przyznac razz 1300 ale bede teraz ciagle lowic i lowic i kombinowac w markecie zeby zdobyc chcoiaz te 200 k razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:09 am
czesc wam *usmiecha sie deliaktnie siada w swoim foteliku przy kominku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:10 am
crying tez chce nithemare scarf , zeby na niego zarobic musiałabym miec 20 klientow na moj najdrozszy rysunek crying marzenia ściętej głowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siema partyzanty i reszta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzieki sayo 4laugh zarz przegladne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen _cleef_ Rynn the Vampire Ee, nie jest tak źle...nitemare scarf chodzi chyba po ok 230k-270k, dasz radę ^^ Cleef, ślicznie XD A, spylisz mi ten liścik? Ile chciałbyś w goldach za niego? nitemare scarf=245k, a nie 230 do 270
powiedz ile masz to sie dogadamy az wstyd sie przyznac razz 1300 ale bede teraz ciagle lowic i lowic i kombinowac w markecie zeby zdobyc chcoiaz te 200 k razz to chyba chodziło o mnie ^^; Ludzie, ten scarf wcale nie jest taki potrzebny ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:12 am
Hadogenes siema partyzanty i reszta Witaj , widzę ze już sie Gildia dzieli na 2 części...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:14 am
Rany , czemu wy wszyscy tak za tym Nightmare Scarf szalejecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hadogenes siema partyzanty i reszta Witaj , widzę ze już sie Gildia dzieli na 2 części... eee bez przesady........ partyzanty to grupka czysto bojowa....... hej Hado współpartyzancie!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witaj , widzę ze już sie Gildia dzieli na 2 części... No tak nie do konca bo partyzantow jest ok 8 ( czego bee tu juz nie ma)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:16 am
Ita Lockheart crying tez chce nithemare scarf , zeby na niego zarobic musiałabym miec 20 klientow na moj najdrozszy rysunek crying marzenia ściętej głowy ja kocham rysunki ale bys mogla pokazac nowszy obrazek jak rysujesz, ja kupuje srednio 3 obraski na tydzien ^^ niedlugo nowy fajny dostane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire M-Teen _cleef_ Rynn the Vampire Ee, nie jest tak źle...nitemare scarf chodzi chyba po ok 230k-270k, dasz radę ^^ Cleef, ślicznie XD A, spylisz mi ten liścik? Ile chciałbyś w goldach za niego? nitemare scarf=245k, a nie 230 do 270
powiedz ile masz to sie dogadamy az wstyd sie przyznac razz 1300 ale bede teraz ciagle lowic i lowic i kombinowac w markecie zeby zdobyc chcoiaz te 200 k razz to chyba chodziło o mnie ^^; Ludzie, ten scarf wcale nie jest taki potrzebny ;P trudno sweatdrop mnie jest potrzebny!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rany , czemu wy wszyscy tak za tym Nightmare Scarf szalejecie sweatdrop nie wiem sweatdrop Btw w lotto do którego mam link w sigu jest do wygrania nitemare scarf... *hint hint* :>>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:18 am
_cleef_ Ita Lockheart crying tez chce nithemare scarf , zeby na niego zarobic musiałabym miec 20 klientow na moj najdrozszy rysunek crying marzenia ściętej głowy ja kocham rysunki ale bys mogla pokazac nowszy obrazek jak rysujesz, ja kupuje srednio 3 obraski na tydzien ^^ niedlugo nowy fajny dostane z chęcią , jutro ci przesle na pm jakis nowy XD ok ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|