|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:49 am
opcy Ita Lockheart opcy xd biggrin xd ja sie bronic nie bede... głupi nie jestem... (eMka nawet sie nie waż komentować!! xp ) ostrzegam że nieogolony jestem...... zaczyna go cmokac * xd musze powiedziec że bardzo niepokojąco działasz na moja próżność xd wink heart dalej cmoka ... zaczyna rozpinac jego kurtke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:51 am
Ita Lockheart wink heart dalej cmoka ... zaczyna rozpinac jego kurtke xd o cholerka surprised //now playing: 03. El-P - [El-P Presents: Cannibal Oxtrumentals #03] Atom [5:52]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:52 am
PointZer0 Tak. To jest to. Odpowiedź na wszystkie pytania jakie zadawali zar�wna starożytni teolodzy jak i dzisiejsi naukowcy xd no ba...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:53 am
PointZer0 Delein PointZer0 Ano witam Sayo xd Thx Delein - i nawzajem xd Tia...ja i moja facjata... Facjata ? Facjata ? buzia na kłudkę że sie tak wyrażę i siedzieć cicho lepiej , jakbyś pszysła do mojej szkoły to by Cie te wszystkie paszczakowate dziobaki zwane z litości dziewczętami pozwały do sądu za szkody moralne powodowane zazdrością. Naprawdę wiele os�b może ci pozazdroscić , wiec ci-cho. *buziak w cz�łko na poprawienie samopoczucie* *chowa się za robaczkiem* Mam niską samoocenę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:53 am
opcy PointZer0 Tak. To jest to. Odpowiedź na wszystkie pytania jakie zadawali zar�wna starożytni teolodzy jak i dzisiejsi naukowcy xd no ba...... wink Toż to jest odpowiedz na szystkie zagadki wshechświata ! BOGURODZICA DZIEWICA!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:54 am
opcy Ita Lockheart wink heart dalej cmoka ... zaczyna rozpinac jego kurtke xd o cholerka surprised //now playing: 03. El-P - [El-P Presents: Cannibal Oxtrumentals #03] Atom [5:52] zaczyna sie w niego wtulac .... mrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:54 am
Okej Patataje, zbieram się już. Do jutra, kocham was wszystkich! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:56 am
hejka wrocielm do was...znowu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:57 am
pa del
własnie ja obliczaju koszty pozyskania nowego superowego wizerunku ava .... ale zbieranie na niego.. uuuuh to bedzie majątek!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:58 am
Vykk hejka wrocielm do was...znowu... Ano witam Vykk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:58 am
Delein Okej Patataje, zbieram się już. Do jutra, kocham was wszystkich! *puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:59 am
M-Teen pa del własnie ja obliczaju koszty pozyskania nowego superowego wizerunku ava .... ale zbieranie na niego.. uuuuh to bedzie majątek!!! sweatdrop Dlatego ja zadowalam się wygladem dyplomatycznym , nie rażącym oka za bardzo i tanim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|