|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:38 am
PointZer0 M-Teen eek eek eek zero????? wiiiitaj dawno sie nie widzielimy biggrin biggrin biggrin biggrin lol hehehe biggrin sweatdrop Ano witam i panią M-teen xd *cmok na przywitanie* redface *cmok* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:38 am
opcy a mam??? eek moze mam po prostu ptasia grype albo cuś...... 3nodding xp wampirki lubią ciepłe ciałka , ale ty jestes dla mnie wazniejsz y nic jedzonko *zaczyna lizac po twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:39 am
heeeeloł *pzrytul* widze ze enrai rosnie jak na drozdzach biggrin biggrin biggrin biggrin >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:40 am
Ano witam Sayo xd Thx Delein - i nawzajem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:41 am
dobra, ja sie zbieram biggrin milego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:41 am
Ita Lockheart opcy a mam??? eek moze mam po prostu ptasia grype albo cuś...... 3nodding xp wampirki lubią ciepłe ciałka , ale ty jestes dla mnie wazniejsz y nic jedzonko *zaczyna lizac po twarzy* xd biggrin xd ja sie bronic nie bede... głupi nie jestem... (eMka nawet sie nie waż komentować!! xp ) ostrzegam że nieogolony jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:42 am
Ibris dobra, ja sie zbieram biggrin milego ^^ Na razie Ibris xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:43 am
opcy xd biggrin xd ja sie bronic nie bede... głupi nie jestem... (eMka nawet sie nie waż komentować!! xp ) ostrzegam że nieogolony jestem...... zaczyna go cmokac * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:43 am
OPCY! A jakże ja bym mogła!? panie prezesie wink
*wyciaga samorobiąco-pzrygtowująco się kopytka* jeszcze soik... *leje na nie sos myśliwski*
VOILA! 4laugh
*amu, amu*
domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:44 am
jak sie podobaja moje banerkopodobneobrazki z Ruskich Partyzantów?? JedendwaTrzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:45 am
PointZer0 Ano witam Sayo xd Thx Delein - i nawzajem xd Tia...ja i moja facjata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:46 am
opcy jak sie podobaja moje banerkopodobneobrazki z Ruskich Partyzantów?? JedendwaTrzyYeah , aż chce sie zaciagnać i powołać komisję rekrutacyjną będącą zarazem kapelą o nazwie " Swe+et Deme+er " ( nazwa zastrzeżona )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:47 am
Ita Lockheart opcy xd biggrin xd ja sie bronic nie bede... głupi nie jestem... (eMka nawet sie nie waż komentować!! xp ) ostrzegam że nieogolony jestem...... zaczyna go cmokac * xd musze powiedziec że bardzo niepokojąco działasz na moja próżność xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:48 am
PointZer0 opcy jak sie podobaja moje banerkopodobneobrazki z Ruskich Partyzantów?? JedendwaTrzyYeah , aż chce sie zaciagnać i powołać komisję rekrutacyjną będącą zarazem kapelą o nazwie " Swe+et Deme+er " ( nazwa zastrzeżona ) tedy do komisji: >>TU<<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|