Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 867 868 869 870 871 872 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:19 am

Suney
Hybrid_girl
Suney
BeeWolf
Danii
Pisarz
Suney, widze ze nostalgia popedza melancholie, qrcze ja to bym sie cieszył ze sie zenie a nie chodził grac gdzies w wodzie XD co sobie wampirka pomysli jak bedziesz caly czas płakał wink

co jak gdzie kiedy bo ja nie w temacie

nie wiem ale ja moge być Pastorek ksiedzem ... Astroanuta .. wkoncydyplomowany ze mnie dentysa .. ja wam slubu udziele biggrin
thx wolf tylko z wampirkiem najpierw date ustale
A świadków już macie? Bo jakby co to ja sluże biggrin
wiesz decyzja nie nalerzy tylko do mnie wink
]
oahhhhh !!! to ja ide szukac ..sobie sutanny ..albo .. jako prezent bede ksiedzem !
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:19 am

ciekawe do kogo beda podobne ich pociechy (...)

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Suney

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:20 am

dark wampirek
Suney
jak sie kochanie spalo?wampirciu wyspalas sie troszke po wczorajszej nocce??????????

Hje hje spałambdo południa xD
ja dzis do dziesiatej tylko*wybiega z oddali mala posturka sune'ya.po chwili wylania sie w calej okazalosci zza konca jeziorka....podbiega do wampira i caluje ja * heart
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:21 am

Pisarz

moze do mnie albo do ciebie .... Wiesz dziecko mojego brata jest podobne do mnie ... ! gonk

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:21 am

Kagenoyami
Wampiry, Ghule i reszta potepiencow - plataja sie po pustkowiach (druga czesc mapy w pracy) i nie mieszaja sie od Ery Swiatla w losy ludzi, no chyba, ze na wlasne zyczenie.

no to świetnie sweatdrop
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:22 am

Kagenoyami
Setsuna Dragonclaw
Kagenoyami
Czesc Setsu wink Praca nad RPG'iem doslownie wrze ^^ Yeah... za niedlugo bedzie mozna porzadnie porzadnie i jeszcze raz PORZADNIE pograc wink

^^ w końcu ^^
a mogłbyś mi powiedzieć jakie rasy będą dostępne? czy to tajemnica wink

cześć bee ^^

Na razie planowane sa takie rasy:
Ludzie - dominujacy panowie (obecnej) Ery Swiatla
Elfy - Po wojnach z ludzmi zyja w niewielkich rezerwatach
Krasnoludy - jak to krasnoludy, pracuja glownie w kopalniach u podnoza Gor Wewnetrznych (patrz mapa 1)
Polelfy - Mezczyzni pracuja ciezko jako niewolnicy lub bedac na wolnosci pelnia role platnych zabojcow (jako hybrydy nie sa zbytnio szanowani u zadnej z ras). Kobiety zazwyczaj pelnia role sluzacych, albo pracuja w domach.. ze tak powiem wszelakiej pociechy
Polkrasnoludy - Znakomity pomysl Warzywa - Wygladem przypominaja Nordyckie plemiona Wikingow. Nie sa jednak agresywni. Bardzo szanowani wsrod ludzi. Pracowici i waleczni. Ze wzgledu na mala liczbe zwiazkow ludzko- krasnoludzkich (ciekawe dlaczego? - -) jest ich naprawde niewielu
Zielonoskorzy - Wiadomo: Orki, Golbliny i wszelakie paskudztwa - pozostalosci Ery Ciemnosci
Wampiry, Ghule i reszta potepiencow - plataja sie po pustkowiach (druga czesc mapy w pracy) i nie mieszaja sie od Ery Swiatla w losy ludzi, no chyba, ze na wlasne zyczenie.

Na razie to chyba wszystko

dzięki ^^ to wszystko upraszcza...

Setsuna Dragonclaw

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:23 am

BeeWolf
Pisarz

moze do mnie albo do ciebie .... Wiesz dziecko mojego brata jest podobne do mnie ... ! gonk

do Pisarza mogą być podobne. w końcu mam jego krew sweatdrop
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:23 am

wolf mozesz byc ksiedzem w prezecie i tak innego nie mamy.....a co do dzieci to sie nie rozpedzaj stare ................

Suney

Labudziak

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:24 am

BeeWolf
Pisarz

a może to twóje ^_~ ....... (żarcik, ale hmm jak by sie tak nad tym zastanowić............)

dark wampirek
BeeWolf
Pisarz

Suneyowi to sie nie podoba ! ...... ugryzłaś pisarza .. :0 no nie no bry .Suney a ciebie nie gryzie w uszko ??

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

BeeWolf
Pisarz

ty byku ty XD hmm do mnie? nie no ja nie mam z dziecmi nic wspolnego a jesli tak to podpisuje umowe na wynajem mieszkania na 9 miesiecy od terazXD
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:25 am

Labudziak
BeeWolf
Pisarz

a może to twóje ^_~ ....... (żarcik, ale hmm jak by sie tak nad tym zastanowić............)
wampirek ma racje utoczyla krwi wolfowi wiedz moze beda cos mialy po nim biggrin

Suney

Kagenobaka

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:25 am

dark wampirek
Kagenoyami

no to świetnie sweatdrop

Nie wspomnialem o tym, ze po Erze Ciemnosci resztki Istot Ciemnosci potworzylo wspolne klany. Isch spis i charakterystyka bedzie takze utworzony... Takze na klan Wampirow cywilizowanych takze mozesz liczyc ^^'
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:26 am

BeeWolf
dark wampirek
BeeWolf
Pisarz

Suneyowi to sie nie podoba ! ...... ugryzłaś pisarza .. :0 no nie no bry .Suney a ciebie nie gryzie w uszko ??
naszczescie gryzie nie mocno ja to do pieszczotek zaliczam biggrin

Suney

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 4:26 am

Kagenoyami
dark wampirek
Kagenoyami

no to świetnie sweatdrop

Nie wspomnialem o tym, ze po Erze Ciemnosci resztki Istot Ciemnosci potworzylo wspolne klany. Isch spis i charakterystyka bedzie takze utworzony... Takze na klan Wampirow cywilizowanych takze mozesz liczyc ^^'

Dzieki Kage 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 867 868 869 870 871 872 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games