|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:28 am
opcy Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i sie rozgląda * *macha do niej odnóżem* hej Ita!!! *zerka* OPCY!!!!!! * rzuca sie na niego poczym zaczyna go lizac * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:28 am
oye Yuki, jak tam arty? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:29 am
Witam kogo nie witałem xd I dodałem nowe zdjątka - nie swoje co prawda , ale rzeczy mi bliskich xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:30 am
Ibris oye Yuki, jak tam arty? razz dzis powinny byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:30 am
PointZer0 Witam kogo nie witałem xd I dodałem nowe zdjątka - nie swoje co prawda , ale rzeczy mi bliskich xd wink Dlaczemu nie swoje? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:31 am
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i sie rozgląda * *macha do niej odnóżem* hej Ita!!! *zerka* OPCY!!!!!! * rzuca sie na niego poczym zaczyna go lizac * blaugh u maj gosz.... redface nie przy ludziach..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:31 am
Delein PointZer0 Witam kogo nie witałem xd I dodałem nowe zdjątka - nie swoje co prawda , ale rzeczy mi bliskich xd wink Dlaczemu nie swoje? blaugh Moje już są xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:33 am
opcy u maj gosz.... redface nie przy ludziach..... xd eek upsss whee mrau , to niemoja wia ze masz takie cieplutkie ciałko xd wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:33 am
PointZer0 Delein PointZer0 Witam kogo nie witałem xd I dodałem nowe zdjątka - nie swoje co prawda , ale rzeczy mi bliskich xd wink Dlaczemu nie swoje? blaugh Moje już są xd Te już widziałam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:36 am
Ita Lockheart opcy u maj gosz.... redface nie przy ludziach..... xd eek upsss whee mrau , to niemoja wia ze masz takie cieplutkie ciałko xd wink heart a mam??? eek moze mam po prostu ptasia grype albo cuś...... 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Witam kogo nie witałem xd I dodałem nowe zdjątka - nie swoje co prawda , ale rzeczy mi bliskich xd wink Dlaczemu nie swoje? blaugh Moje już są xd Te już widziałam whee I jaka reakcja ? xd Mam nadzieję że niewybuchł monitor czy coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek eek eek
zero????? wiiiitaj dawno sie nie widzielimy biggrin biggrin biggrin biggrin lol hehehe biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen eek eek eek zero????? wiiiitaj dawno sie nie widzielimy biggrin biggrin biggrin biggrin lol hehehe biggrin sweatdrop Ano witam i panią M-teen xd *cmok na przywitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:38 am
PointZer0 I jaka reakcja ? xd Mam nadzieję że niewybuchł monitor czy coś xd żartujesz sobie chyba...zaliczam cię do grona Gaiowych Ciachów whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|