|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:21 am
Photobucket zaraz chyba wyleci w powietrze. Jak nie to zobaczycie zdjęcia Sansenoia i Patriota. Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy takie pytanie...... czy was tez cheese_slave atakuje?? Nie...a niech tylko spróbuje...dawać mi go, mam ochotę komuś przywalić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *klęka na ziemi i dźga palcem małego robaczka* może to kornik..... 3nodding albo bździągwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:22 am
PointZer0 Photobucket zaraz chyba wyleci w powietrze. Jak nie to zobaczynie zdjęcia Sansenoia i Patriota. Witam wszystkich Avsko Point! Nu a mi się domki nie wgrywają szlag...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy takie pytanie...... czy was tez cheese_slave atakuje?? taa...aaa hey Zero ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein *klęka na ziemi i dźga palcem małego robaczka* może to kornik..... 3nodding albo bździągwa... Hm...nie wiem właśnie...ma zadek jak rybik...*wali dłonią w podłogę, a robaczek podskakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:23 am
Delein PointZer0 Photobucket zaraz chyba wyleci w powietrze. Jak nie to zobaczynie zdjęcia Sansenoia i Patriota. Witam wszystkich Avsko Point! Nu a mi się domki nie wgrywają szlag... Hmm... Gaia xd Witaj del *cmok w policzek na dzieńdobry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:23 am
Delein PointZer0 Photobucket zaraz chyba wyleci w powietrze. Jak nie to zobaczynie zdjęcia Sansenoia i Patriota. Witam wszystkich Avsko Point! Nu a mi się domki nie wgrywają szlag... a masz shockwave playera w wersji full ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy Delein *klęka na ziemi i dźga palcem małego robaczka* może to kornik..... 3nodding albo bździągwa... Hm...nie wiem właśnie...ma zadek jak rybik...*wali dłonią w podłogę, a robaczek podskakuje* najlepszy sposób na nie to małe ładunki termonuklearne wkłdane pod pancerzyk.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 Photobucket zaraz chyba wyleci w powietrze. Jak nie to zobaczynie zdjęcia Sansenoia i Patriota. Witam wszystkich Avsko Point! Nu a mi się domki nie wgrywają szlag... Hmm... Gaia xd Witaj del *cmok w policzek na dzieńdobry* *rumieniec* Ekhym no tego...tak, Gaia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:25 am
*wchodzi do pokoju i sie rozgląda *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:26 am
opcy Delein opcy Delein *klęka na ziemi i dźga palcem małego robaczka* może to kornik..... 3nodding albo bździągwa... Hm...nie wiem właśnie...ma zadek jak rybik...*wali dłonią w podłogę, a robaczek podskakuje* najlepszy sposób na nie to małe ładunki termonuklearne wkłdane pod pancerzyk.. 3nodding Hm...takiego arsenału nie posiadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 8:27 am
Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i sie rozgląda * *macha do niej odnóżem* hej Ita!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|