|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:29 am
Novelin, jeszcze tylko godzinka i luzik biggrin znow sie zaczniemy upijac cola z babelkami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:31 am
Ibris Novelin, jeszcze tylko godzinka i luzik biggrin znow sie zaczniemy upijac cola z babelkami. No coż, żeby tylko colą. Anka mi rano przyniosła wino domowej roboty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:32 am
Ibris Novelin, jeszcze tylko godzinka i luzik biggrin znow sie zaczniemy upijac cola z babelkami. cola eek ...to moze chociaz komandos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:32 am
novelin Ibris Novelin, jeszcze tylko godzinka i luzik biggrin znow sie zaczniemy upijac cola z babelkami. No coż, żeby tylko colą. Anka mi rano przyniosła wino domowej roboty... takie samo jak to, ktore pila na sylwku? xp omg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:34 am
Ibris novelin Ibris Novelin, jeszcze tylko godzinka i luzik biggrin znow sie zaczniemy upijac cola z babelkami. No coż, żeby tylko colą. Anka mi rano przyniosła wino domowej roboty... takie samo jak to, ktore pila na sylwku? xp omg. Powiem tylko, że będzie wesoło ^^ [taaa to samo razz ] Hardcore biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:36 am
Znjadzie się ktoś kto mi pozyczy 200g ??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:39 am
novelin Znjadzie się ktoś kto mi pozyczy 200g ??? whee chcesz moze ode mnie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:40 am
opcy dobry..... przepraszam za moją "asynchroniczność" ale aktualnie robie z 5 rzeczy na raz... Ależ nie ma sprawy... Mam takie małe pytanie...działa wam aranżacja domków?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:42 am
Delein, chcesz kupic Angelic Bracelet za 5k? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:43 am
Ibris novelin Znjadzie się ktoś kto mi pozyczy 200g ??? whee chcesz moze ode mnie? biggrin Może być ^^ Oddam Ci potem albo w naturze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:43 am
Ibris Delein, chcesz kupic Angelic Bracelet za 5k? ^^ Popatrz mi głęboko w oczy... NIE...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:45 am
pytam kazdego, bo sie chce tego pozbyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:46 am
Hehe czyzby podaz zmalała? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:48 am
novelin Hehe czyzby podaz zmalała? razz ja tu probuje zarobic na utrzymanie rodziny, zeby moc do garnka wlozyc wink A zaplata z naturze? eem.. okej, okej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|