|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:23 am
novelin Jakaś taka śpiąca jestem, możeby tak druga kawka ^^ *Idzie flegmatycznym krokiem w strone kuchni włącza czajnik, wraca i rzuca się na jakieś wolne ł80;ko* whee ty to bys tylko w lozku lezala[ciekawe czemu mi sie tak dziwnie to kojarzy blaugh ] Hejka Yosei hejka cleef...niesle eek czyje to dzielo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:25 am
Vykk, ok 15 tomow, nie pamietam... poki co jestem przy 9 ^^' po angielsku of koz.
hey Cleef, Yosei & Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:26 am
...Ledwo przyszedłem a mnie Gaia już dobija jakimis błedami... stressed ...nie da sie tu usiedzieć ..._cleef_ - fajowe to cosio co zrobiłeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:31 am
Ibris Vykk, ok 15 tomow, nie pamietam... poki co jestem przy 9 ^^' po angielsku of koz. hey Cleef, Yosei & Sayo kurde a skad masz:>???bo ja jak sciaglem z stronki z beachem to sie skonczyl dostep na bodajze 7 czy 8 confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:32 am
Vykk Ibris Vykk, ok 15 tomow, nie pamietam... poki co jestem przy 9 ^^' po angielsku of koz. hey Cleef, Yosei & Sayo kurde a skad masz:>???bo ja jak sciaglem z stronki z beachem to sie skonczyl dostep na bodajze 7 czy 8 confused a.. tak jakos kumpela posciagala i przegrala na cdka razz dalsze chaptery bede sciagac z bleachportal.net
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:36 am
...nie no - ja zdupiam ...bo żeby napisać jednego posta to musze się męczyć 15 minut stressed ...trzymajta się - powodzenia ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:36 am
Ja- Yosei ...nie no - ja zdupiam ...bo żeby napisać jednego posta to musze się męczyć 15 minut stressed ...trzymajta się - powodzenia ...sayonara ... papa Yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:37 am
Ibris Vykk Ibris Vykk, ok 15 tomow, nie pamietam... poki co jestem przy 9 ^^' po angielsku of koz. hey Cleef, Yosei & Sayo kurde a skad masz:>???bo ja jak sciaglem z stronki z beachem to sie skonczyl dostep na bodajze 7 czy 8 confused a.. tak jakos kumpela posciagala i przegrala na cdka razz dalsze chaptery bede sciagac z bleachportal.net no wlsnie je z tamta sciagalem ale potem reszta jest na ircu a ja po 1 nie mam irca po drugie nie mam pojecia jak tamto sciagnac sweatdrop ...a tylko jakies najnowsze sa znowu do sciagniecia w normalny sposob narka Yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:39 am
jak chcesz to, co ja mam, to moge Ci to przegrac na cdka i wyslac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:43 am
Dobra ziemniaki obrane biggrin
Kurde ja musze poprzegrywac to co mam ^^ i oddac plytki hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:46 am
Ibris jak chcesz to, co ja mam, to moge Ci to przegrac na cdka i wyslac. hmmm...z sayo tez sie tak umuwilem kiedys...ale chyba jedna plytke to nie warto blaugh jakby co to odezwij sie na gg to sie umuwimy na cos wiecej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:52 am
novelin Dobra ziemniaki obrane biggrin Kurde ja musze poprzegrywac to co mam ^^ i oddac plytki hehe ja musze plytki czyste kupic XD moja partycja to marne 6gb...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|