|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 5:39 am
Delein Ibris Kaku, co sie w ogole dzieje z Akiko? heyka Del Bry :] Hejka Karina...doszły mp3? tylko 1 i 5 czesc ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 5:39 am
Miss_Karina [ Kaku ] Gosiak Ibris Hey ^^ mi rujnuja lazienke, ale to nic. mi juz potlukli szklanki drzwi nie mam moj pokoj wyglada jak jedna wielka ruina z prawdziwymi zabytkami biggrin nuuu i wszystko w pyle ,,, ale edzie sprzatania stressed mhm, a ty za to placisz blaugh Gosia a co? O.o remoncik? tak malutki remoncik :] reszta rementu bedzie gdzies za miesiac... ale ja mam juz dosc ... rany tyle sprzatania buyeheehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 5:40 am
Ibris Kaku, co sie w ogole dzieje z Akiko? heyka Del Aki bedzie offline jeszcze przez jakis czas. Poszlo o cos z netem i rodzicami. hey Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 5:42 am
Miss_Karina Delein Ibris Kaku, co sie w ogole dzieje z Akiko? heyka Del Bry :] Hejka Karina...doszły mp3? tylko 1 i 5 czesc ^^" Szlag...no nic pozniej sprobuje wyslac jeszczeraz...napisz mi mailem albo na pma jakie masz tytuly bo nie pamietam w jakiej kolejnosci to wysylalam...ech interia == Avsko Kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 5:44 am
Delein Miss_Karina Delein Ibris Kaku, co sie w ogole dzieje z Akiko? heyka Del Bry :] Hejka Karina...doszły mp3? tylko 1 i 5 czesc ^^" Szlag...no nic pozniej sprobuje wyslac jeszczeraz...napisz mi mailem albo na pma jakie masz tytuly bo nie pamietam w jakiej kolejnosci to wysylalam...ech interia == Avsko Kaku okej, ale jak bede w domu :3 bo psor mnie zabije XD ui tak tajniacko tutaj jestem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 5:54 am
znikam zaczyna sie goraco u mnie xd bedziemy pracowac T__T paptki do wieczorka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:05 am
Mozemy zrobic Aki jakas 'mala' impreze kiedy wroci.
pap, bede pozniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:10 am
wrocilem...i kupilem po drodze anime + whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:10 am
a ja sie zaczytuje w Bleachu ^^
bye Karin, bye Kaku, hey Vykk *uff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:13 am
Ibris a ja sie zaczytuje w Bleachu ^^ bye Karin, bye Kaku, hey Vykk *uff* a ile masz rozdzialow i po jakiemu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|